Ελλάδα

Σεκιούριτι ξέχασε ανοιχτές τις μπάρες στις γραμμές του ΟΣΕ στη Χαμοστέρνας και συνελήφθη

Διερχόμενος οδηγός από το σημείο, ειδοποίησε την Αστυνομία

Ένα ακόμη περιστατικό στον ΟΣΕ βλέπει το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα (03.02.25).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σεκιούριτι που εργαζόταν στις γραμμές του ΟΣΕ, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς είχε αφήσει την μπάρα ανοιχτή, ενώ η κυκλοφορία των τρένων γινόταν κανονικά.

Όλα συνέβησαν χθες (02.02.25) στις 10 βράδυ, όταν υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι είχε ξεχάσει τις μπάρες ανοιχτές στη διάβαση των τρένων επί της Χαμοστέρνας και της Κωνσταντινουπόλεως.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σεκιούριτι είχε αποκοιμηθεί ενώ το συμβάν έγινε αντιληπτό από τον μηχανοδηγό μιας αμαξοστοιχίας, καθώς ο υπάλληλος δεν ανταποκρινόταν στον ασύρματο.

Ο μηχανοδηγός όταν είδε ότι δεν μπορεί να βρει τον σεκιούριτι, επικοινώνησε με τον σταθμάρχη και τον ενημέρωσε για το περιστατικό.

Παράλληλα, οδηγός ο οποίος βρέθηκε στο σημείο την ώρα του περιστατικού, ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον υπάλληλο στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί