Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Σεμινάριο Κριτικής Ανάλυσης & Δημιουργίας portfolio από τον Βαγγέλη Ταμβάκο

σεμινάριο Κριτικής, Ανάλυσης & Δημιουργίας portfolio

O Βαγγέλης Ταμβάκος, δάσκαλος φωτογραφίας, φωτογράφος και εισηγητής του σεμιναρίου, θα πραγματοποιήσει ένα νέο σεμινάριο Κριτικής, Ανάλυσης & Δημιουργίας portfolio.

Το σεμινάριο Κριτικής, Ανάλυσης & Δημιουργίας portfolio απευθύνεται σε όσους θέλουν να καλλιεργήσουν το προσωπικό τους βλέμμα με σκοπό την δημιουργία μιας συγκροτημένης φωτογραφικής δουλειάς.

Στόχοι του σεμιναρίου Κριτικής, Ανάλυσης & Δημιουργίας portfolio, η αναζήτηση της προσωπικής ταυτότητας του κάθε συμμετέχοντα και η ενδελεχής ανάλυση της φωτογραφικής του παραγωγής.

Στο τέλος του σεμιναρίου Κριτικής, Ανάλυσης & Δημιουργίας portfolio θα γίνει έκθεση της φωτογραφικής δουλειάς των συμμετεχόντων και θα δοθεί μια υποτροφία για τον β κύκλο μαθημάτων ( τμήμα προχωρημένων) για το έτος 2018.

Διάρκεια σεμιναρίου Κριτικής, Ανάλυσης & Δημιουργίας portfolio

Κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα και ώρα 18.30 – 21.30 ( Οκτώβριος 2017 – Ιούνιος 2018).

Εξαίρεση η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου που θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου. Τους υπόλοιπους μήνες θα διεξαχθεί κάθε τελευταία Τετάρτη έως τον Ιούνιο.

Συνολικό κόστος σεμιναρίου Κριτικής, Ανάλυσης & Δημιουργίας portfolio: 60 ευρώ (με την έναρξη) και για τις 9 Τετάρτες των μαθημάτων.

Πληροφορίες:

vanguself@gmail.com
6940822803 – 6979254121
www.artamvakos.gr
Tamvakos Vangelis
Instantane

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις