Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Show” Γιαννάκου στο Σωτηρία! Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ επιχείρησαν “ντου” στο γραφείο του διοικητή [vids, pics]

ΠΟΕΔΗΝ Σωτηρία

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο Σωτηρία κατά της απόφασης να κλείσει ο βρεφονηπιακός σταθμός εξελίχθηκε σε ακόμη ένα σόου του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ. Κάπως έτσι ήρθε και η προσπάθεια εισβολής στο γραφείο του διοικητή.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε ήρεμα, μέχρι που μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, με μπροστάρη τον πρόεδρό της Μιχάλη Γιαννάκο επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο του διοικητή του Σωτηρία.

Φωνές, σπρωξίματα, ένταση επικράτησαν, με την αστυνομική δύναμη να προσπαθεί να τους σταματήσει.

Γιατί έγινε η κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ στο Σωτηρία

Η συγκέντρωση των εργαζομένων έγινε έξω από το κτίριο διοίκησης του νοσοκομείου Σωτηρία. Νοσηλευτές και το προσωπικό ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού που λειτουργεί εντός του νοσοκομείου.

Με απόφαση του διοικητή του Σωτηρία ο βρεφονηπιακός σταθμός βάζει λουκέτο μετά από 25 χρόνια λειτουργίας με αποτέλεσμα 70 οικογένειες να επιβαρύνονται με μεγάλο κόστος προκειμένου να μεταφέρουν τα παιδιά τους εκτός του νοσοκομείου.

“Ασκείς τα καθήκοντα σου με ηρεμία και ησυχία γιατί ξέρεις ότι το παιδί σου έχει ασφάλεια, σε ένα περιβάλλον που είχε όλες τις προδιαγραφές για να είναι το παιδί και με ασφάλεια, και με τη διατροφή και με όλα”, είπε στο Newsit.gr μια εργαζόμενη του νοσοκομείου. Τόνισε πως με τα σημερινά, οικονομικά δεδομένα η επιβάρυνση για τους γονείς θα είναι σημαντική.

Δείτε και τι δήλωσε εργαζόμενοι στον παιδικό σταθμό για τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση να κλείσει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις