Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σήφης Βαλυράκης: Ραγδαίες εξελίξεις μετά την μαρτυρία «φωτιά» αυτόπτη μάρτυρα

Σήφης Βαλυράκης Βαλυράκη

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες αναφορικά με το πώς πέθανε ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Σήφης Βαλυράκης.

Η μαρτυρία του κατοίκου της περιοχής της Ερέτριας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», ανατρέπει όλα τα έως τώρα δεδομένα και ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο τους ισχυρισμούς της οικογένειας του αείμνηστου πολιτικού, ότι ο θάνατος του δεν ήταν ατύχημα αλλά ανθρωποκτονία.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που μιλάει για δύο ψαράδες οι οποίοι με το αλιευτικό τους πλησίασαν τον Σήφη Βαλυράκη, με την αφήγηση του στην εκπομπή ήρθε να συνταράξει τα νερά και να δώσει νέα κατεύθυνση στις έρευνες.

Ο άνθρωπος που φαίνεται να διέκρινε και τα χαρακτηριστικά των δύο ψαράδων, ανέφερε ότι λογομάχησαν με τον πολιτικό, με τον έναν από αυτούς να χτυπά με ένα κοντάρι.

click4more: Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: «Είναι δολοφονία» λέει αυτόπτης μάρτυρας – Καρέ – καρέ τα όσα είδε (video)

«Πολλά από αυτά τα πράγματα είχαν περιέλθει και σε εμάς σαν πληροφορίες, αλλά δεν είχαμε καμία επίσημη μαρτυρία. Για αυτό και λέγαμε ότι ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη δεν ήταν ένα απλό ατύχημα. Το έδειξε άλλωστε και η ιατροδικαστική έκθεση. Η προπέλα δεν μπορούσε να προκαλέσει τα χτυπήματα που εντοπίστηκαν» λέει στο newsit.gr, ο ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας του αείμνηστου πολιτικού Μανώλης Φωτάκης.

Σήφης Βαλυράκης: Έρχονται εξελίξεις…

Όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης μετά τους ισχυρισμούς του αυτόπτης μάρτυρας, οι δικαστικές αρχές αναμένεται τις επόμενες ώρες να τον καλέσουν έτσι ώστε να δώσει κατάθεση, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να γίνει υπό καθεστώς προστασίας.

Την ίδια ώρα οι τρεις νομικοί σύμβουλοι της οικογένειας αναμένεται να συσκεφθούν έτσι ώστε να δουν τις από εδώ και πέρα νομικές τους κινήσεις αλλά και να προλάβουν τυχόν κωλυσιεργίες που καθυστερούν την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δείτε το βίντεο με την αποκαλυπτική μαρτυρία

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις