Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

“Σκοτείνιασαν τα πάντα” – Πως περιγράφει μια τραυματίας το ατύχημα στον ηλεκτρικό στην Κηφισιά

“Σκοτείνιασαν τα πάντα” – Πως περιγράφει μια τραυματίας το ατύχημα στον ηλεκτρικό στην Κηφισιά

Τις δραματικές στιγμές που έζησε αλλά και πως τραυματίστηκε από το ατύχημα με τον συρμό του ΗΣΑΠ στον ηλεκτρικό σταθμό στην Κηφισιά, περιγράφει μια γυναίκα στο Mega.

Η κ. Χαρά όπως λέει δεν θεωρεί πως τραυματίστηκε ελαφρά, όπως ανακοινώθηκε, καθώς, όπως λέει, οι πόνοι που νιώθει είναι αφόρητοι.

«Όταν έπεσα σκοτείνιασαν τα πάντα γύρω μου. Έχω σπάσιμο της κλείδας, δύο πλευρών και της ωμοπλάτης» λέει στο MEGA και τονίζει πως “γλυτώσαμε από θαύμα”.

«Δεν ήταν το μυαλό μου στο αν πηγαίνει γρήγορα ή αργά το τρένο. Ήμουν στο πότε θα ανοίξει η πόρτα για να βγω» δηλώνει στην κάμερα του MEGA η κ. Χαρά εμφανώς ταλαιπωρημένη.

Από νωρίς το πρωί, ειδικά συνεργεία προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη ζημιά και η κυκλοφορία γίνεται μόνο στη μία από τις δύο γραμμές του ηλεκτρικού.

Το τρένο έφτασε στον σταθμό της Κηφισιάς λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης. Ο μηχανοδηγός δεν κατάφερε να ανακόψει ταχύτητα και ο συρμός προσέκρουσε στην άκρη της αποβάθρας με τόση δύναμη που έπεσε στο τοιχίο και έσπασε το προστατευτικό τζάμι. Μέσα στο τρένο επικράτησε πανικός.

Δέκα τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει κανενός η ζωή και οι περισσότεροι έχουν πάρει εξιτήριο.

Καταγγελίες για ελλείψεις σε προσωπικό και ανταλλακτικά

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ καταγγέλλει πως υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και ανταλλακτικά, ενώ το 1/3 των συρμών έχει αποσυρθεί λόγω παλαιότητας.

Πηγή: megagegonota

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις