Ελλάδα

Σοφία Μητσοτάκη: Οργισμένη απάντηση για την επιστροφή της από το Ντουμπάι – «Η ξεφτίλα δεν έχει όρια»

Σύμφωνα με όσα αναφέρει επιβιβάστηκε σε προγραμματισμένη πτήση επαναπατρισμού της Aegean από το Ομάν μαζί με πολλούς άλλους Έλληνες

Την αντίδραση της κόρης του πρωθυπουργού Σοφίας Μητσοτάκη προκάλεσε δημοσίευμα που ανέφερε ότι επέστρεψε στην Ελλάδα από το Ντουμπάι με ιδιωτικό τζετ και η πτήση κόστισε 50.000 ευρώ.

Σε ανάρτησή στα social media η κόρη του πρωθυπουργού Σοφία Μητσοτάκη διαψεύδει το συγκεκριμένο δημοσίευμα σημειώνοντας μάλιστα ότι πρόκειται για fake news. «Η ξεφτίλα, δυστυχώς, δεν έχει όρια», σχολιάζει χαρακτηριστικά και εξηγεί πως επέστρεψε από το Ντουμπάι, καθώς τον τελευταίο καιρό εργάζεται εκεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει επιβιβάστηκε σε προγραμματισμένη πτήση επαναπατρισμού της Aegean από το Ομάν μαζί με πολλούς άλλους Έλληνες. «Μάλιστα, ήταν η πέμπτη πτήση επαναπατρισμού από την ευρύτερη περιοχή, όχι η πρώτη ούτε η δεύτερη», επισημαίνει. 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η Σοφία Μητσοτάκη στην ανάρτησή της.

«Ήθελα να ήξερα ποιος κρύβεται πίσω από τη διασπορά τέτοιων fake news και με τόση ευκολία αναπαράγει ανακριβείς πληροφορίες.

Προγραμματισμένη πτήση επαναπατρισμού της Aegean από το Ομάν πήρα, μαζί με πολλούς άλλους Έλληνες που είχαν ζητήσει να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Μάλιστα, ήταν η πέμπτη πτήση επαναπατρισμού από την ευρύτερη περιοχή, όχι η πρώτη ούτε η δεύτερη.

anartisi

Είναι πραγματικά αδιανόητη η προσβολή που νιώθω βλέποντας να διακινούνται τόσο ανυπόστατες πληροφορίες. Αν το συγκεκριμένο site δεν κρυβόταν πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου, θα είχα ήδη κινηθεί νομικά. Η ξεφτίλα, δυστυχώς, δεν έχει όρια

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Αχαΐα: Ο γιατρός που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία φωτογράφιζε και τα εγγόνια του
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια συσκευή κινητού τηλεφώνου, ένας εξωτερικός, καθώς και δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή με αρχεία παιδικής πορνογραφίας
Φρίκη στην Αχαΐα: Ο γιατρός που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία φωτογράφιζε και τα εγγόνια του