Ελλάδα

Σοκ: Κι άλλος θάνατος καρδιοπαθούς παιδιού! Πλήρωσε με την ζωή του τις ελλείψεις στο Αγία Σοφία

Με το πλέον τραγικό τρόπο ακόμη και με την ζωή τους πληρώνουν τα καρδιοπαθή παιδιά τις τραγικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο της Ελλάδας στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία".

Όπως καταγγέλλει η πρόεδρος του Συλλόγου  Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου-Κοκολάκη ένα αγοράκι 2,5 ετών είναι το νέο θύμα του εγκληματικού κλεισίματος για 20 μήνες και της τωρινής τραγικής υποστελέχωσης του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου της Ελλάδας στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηράκλειο: Το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ελευθερία Γιακουμάκη – Την σκότωσε, μετακίνησε το πτώμα και το αυτοκίνητο
Το αυτοκίνητο της 43χρονης εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή, σαν μικρή χαράδρα, στο ύψος βενζινάδικου, λίγο πριν την είσοδο του οικισμού Αγίας Βαρβάρας.
Δολοφονία στο Ηράκλειο
6
Καιρός αύριο: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πέφτει και η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 14 με 15 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 16 με 17 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 20 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο του 21 βαθμούς Κελσίου
καιρός