Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Σοκ στο Πέραμα μετά τις διώξεις κι εναντίον της μητέρας που κατήγγειλε τον 43χρονο για ασέλγεια στην κόρη της

Σοκ στο Πέραμα μετά τις διώξεις κι εναντίον της μητέρας που κατήγγειλε τον 43χρονο για ασέλγεια στην κόρη της

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της γειτονιάς του Περάματος, όπου ένας 43χρονος άνδρας φέρεται να ασέλγησε σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού. Την καταγγελία στις Αρχές έκανε η μητέρα, με τον κατηγορούμενο να αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (03.04.2023)

Οι εξελίξεις και τα δεδομένα γύρω από τη ζοφερή αυτή υπόθεση ασέλγειας σε βάρος του 6χρονου παιδιού στο Πέραμα, που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, συνεχώς αλλάζουν. Στο κάδρο των αστυνομικών και δικαστικών αρχών μπαίνουν και νέα πρόσωπα.

Ο 43χρονος Ιρακινός που συνελήφθη με την κατηγορία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ ‘ εξακολούθηση», οδηγήθηκε χθες στο εισαγγελέα πρωτοδικών Πειραιά, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για «Βιασμό ανήλικού κατ’ εξακολούθηση. Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του και που του εμπιστεύτηκαν να φυλάσσει έστω και προσωρινά τον ανήλικο».  

Ωστόσο ο 43χρονος Ιρακινός ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη ερχομένη Δευτέρα όπου και θα απολογηθεί στον ανακριτή του πρωτοδικείου Πειραιά.  

Το ένα σοκ όμως διαδέχεται το άλλο στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς ασκήθηκε ποινική δίωξη και στην 27χρονη μητέρα του ανήλικου παιδιού. Η γυναίκα που με συνεντεύξεις της ζητούσε την παραδειγματική τιμωρία του 43χρονου, αντιμετωπίζει την κατηγορία για «συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του».   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις