Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σοκαριστικό τροχαίο στον Κηφισό: Αυτοκίνητο «απογειώθηκε» και πέρασε στο άλλο ρεύμα

Σοκαριστικό τροχαίο στον Κηφισό: Αυτοκίνητο «απογειώθηκε» και πέρασε στο άλλο ρεύμα

Δυο τραυματίες είναι ο απολογισμός σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (01.10.2021) στον Κηφισό.

Το τροχαίο στον Κηφισό έγινε λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα, όταν αυτοκίνητο που κατέβαινε προς Πειραιά, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα!

Όλα δείχνουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει ταχύτητα όταν, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο διαχωριστικό, να το περάσει από πάνω (!) και να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα, στην άνοδο της Εθνικής!

  

Οι δυο επιβάτες του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά η κατάσταση της υγείας τους δεν είναι γνωστή.

Από θαύμα την ώρα που το αυτοκίνητο «απογειώθηκε» από το ρεύμα καθόδου στο ρεύμα ανόδου, δεν κινούνταν άλλο όχημα στην άνοδο του Κηφισού.

Εξαιτίας του τροχαίου και για να καθαριστεί ο δρόμος έκλεισε για ώρες το ρεύμα της ανόδου του Κηφισού από τον Πειραιά έως την Πέτρου Ράλλη, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ήδη μποτιλιάρισμα. Ο δρόμος άνοιξε λίγο πριν από τις 08:00.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις