Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σούπερ μάρκετ και για μετρητά; Ναι, με τον σούπερ διαγωνισμό Lidl Plus

Σούπερ μάρκετ και για μετρητά; Ναι, με τον σούπερ διαγωνισμό Lidl Plus

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, εν μέσω ακρίβειας, υπέρογκων λογαριασμών και τόσων υποχρεώσεων, ποιος δεν θα ήθελε μια χρηματική βοήθεια. Μια ανταμοιβή για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε μια συγκεκριμένη επιχείρηση.

Πάρτε για παράδειγμα τη σχέση ανάμεσα στη Lidl Ελλάς και τους πελάτες της. Μια σχέση χρόνων, μια σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης, που έχει γερά θεμέλια. 

Οι πελάτες της Lidl Ελλάς δίνουν στην εταιρία την ψήφο εμπιστοσύνης τους εδώ και πολλά πολλά χρόνια και 20 τυχεροί μπορούν να μοιραστούν 80.000 ευρώ ως… μπόνους. Πως; Συμμετέχοντας στον μεγάλο διαγωνισμό του Lidl Plus!

Ναι, μάλιστα, η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός! To Lidl Plus επιστρέφει με έναν μεγάλο διαγωνισμό, που θα διαρκέσει έως τις 23 Απριλίου και θα χαρίσει 80.000 ευρώ μετρητά σε 20 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής. Δηλαδή οι νικητές που θα κληρωθούν θα λάβουν από 4.000€ μετρητά (συμπεριλαμβανομένου και του αναλογούντος φόρου) ο καθένας!

Ο δρόμος προς τα 4.000 ευρώ

Το πώς μπορεί να συμμετάσχει κανείς στον διαγωνισμό του Lidl Plus που θα τον βάλει σε τροχιά να κερδίσει τα 4.000 από τα συνολικά 80.000 ευρώ που θα μοιραστούν, είναι πολύ εύκολο.

Σκανάροντας την ψηφιακή του κάρτα Lidl Plus στο ταμείο και με αγορές από 25€ και άνω, λαμβάνετε 1 συμμετοχή εντός της εφαρμογής. Συνεπώς, αγορές αξίας 25€ = 1 συμμετοχή, αγορές αξίας 50€ = 2 συμμετοχές, κ.ο.κ. (η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις συμμετοχές που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του). Παράδειγμα: Εάν ένας πελάτης πραγματοποιήσει αγορές αξίας 55€, θα λάβει 2 συμμετοχές, έτοιμες προς αποστολή (δηλαδή, 2 συμμετοχές από τα 50€ αγορών. Τα επιπλέον 5€ δεν θα συνυπολογιστούν στην επόμενη αγορά του).

Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει κάθε πελάτης, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει στη μεγάλη κλήρωση.

Οι συμμετοχές αποστέλλονται από τον ίδιο τον χρήστη μέσω της εφαρμογής Lidl Plus.

Αν δεν έχετε ακόμη το Lidl Plus, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery. Η διαδικασία της εγγραφής είναι εύκολη και γρήγορη και σας… ανοίγει τον δρόμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό για να διεκδικήσετε τα πιο plus δώρα!

Ο νέος διαγωνισμός του Lidl Plus είναι ακόμη μια απόδειξη ότι η εφαρμογή της Lidl Ελλάς εξελίσσεται συνεχώς, σχεδιάζοντας ενέργειες που ως στόχο έχουν να επιβραβεύσουν τους πελάτες που εμπιστεύονται την εταιρία για τις αγορές τους. Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν σταματά να… ανανεώνεται με νέες λειτουργίες, περιεχόμενο, δυνατότητες συμμετοχής σε έρευνες καθώς και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις