Site icon NewsIT
09:00 Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Σοβαρά προβλήματα στα δρομολόγια για Σαλαμίνα

Μετ' εμποδίων τα δρομολόγια για Σαλαμίνα καθώς έληξε η προθεσμία του υπουργείου Ναυτιλίας προς τις δύο κοινοπραξίες των φέρι μπόουτ στη Σαλαμίνα, να προσκομίσουν βεβαιώσεις ασφαλιστικής κάλυψης βάσει της ευρωπαϊκής οδηγίας

Ήδη από τα ξημερώματα εκατοντάδες είναι οι οδηγοί τόσο από την μεριά του Περάματος όσο και από εκείνη της Σαλαμίνας που παραμένουν εγκλωβισμένοι καθώς εκτελούνται ελάχιστα δρομολόγια. Ήδη έχουν σχηματιστεί ουρές και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα υπάρξει ομαλοποίηση της κατάστασης.

Την οδηγία την έχουν εφαρμόσει τα πλοία σε όλες τις πορθμειακές γραμμές εκτός από τη Σαλαμίνα, ενώ το υπουργείο αναφέρει ότι έχει δώσει έως τώρα τρεις προθεσμίες στις δύο κοινοπραξίες για την εφαρμογή της.

Από την πλευρά τους, οι κοινοπραξίες ισχυρίζονται ότι η συγκεκριμένη οδηγία αφορά μόνο τα ποντοπόρα πλοία και όχι τα πλοία που κινούνται εντός λιμένα.

Διαβάστε επίσης:

Μέχρι τη Δευτέρα (13/5) η προθεσμία για τις εταιρίες με φέρι μπόουτ στη Σαλαμίνα

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version