Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Σοβαρές καταγγελίες για τον δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας: Παράνομη χωματερή δίπλα σε χώρο αναψυχής παιδιών! [pic]

Σοβαρές καταγγελίες για τον δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας: Παράνομη χωματερή δίπλα σε χώρο αναψυχής παιδιών! [pic]
Πηγή φωτογραφίας: Notioanatolika.gr

Σοβαρές καταγγελίες έκαναν κάτοικοι του δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας στην ιστοσελίδα notioanatolika.gr.

Όπως ανέφεραν λοιπόν, οι υπηρεσίες του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας, προχώρησαν στη δημιουργία μιας παράνομης χωματερής δίπλα ακριβώς από το συγκρότημα Μπλάνος, όπου σε καθημερινή βάση συγκεντρώνονται δεκάδες παιδιά για να διασκεδάσουν.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δέκα ημέρες, όταν συνεργεία του δήμου αποψίλωσαν μια έκταση σε απόσταση περίπου 100 – 150 μέτρων από το συγκρότημα Μπλάνος. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα, φορτηγά του δήμου μετέφεραν στο σημείο κάθε λογής ογκώδη αντικείμενα και ξερόκλαδα, δημιουργώντας έναν χώρο απόλυτα εύφλεκτο.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους, διότι το σημείο δεν φυλάσσεται με αποτέλεσμα να είναι εύκολος στόχος για τους εμπρηστές.

Πηγή εικόνας: notioanatolika.gr

Αυτοψία αξιωματικών της Πυροσβεστικής στη χωματερή

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, ύστερα από καταγγελία δημοτικών συμβούλων και πολιτών της περιοχής, στην άτυπη – παράνομη χωματερή έσπευσαν αξιωματικοί της Πυροσβεστικής για αυτοψία.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αναφέρει πως ο διοικητής της Πυροσβεστικής Κορωπίου, στην οποία ανήκει ως χώρος ευθύνης και η συγκεκριμένη περιοχή, επικοινώνησε με τον δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδας, Δημήτρη Μάρκου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι γνώριζε το θέμα, αλλά δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς γιατί δεν είχε άλλο χώρο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία θα προχωρήσει στις σχετικές διαδικασίες, με αποστολή εγγράφων για το ζήτημα που έχει προκύψει τόσο στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας όσο και στην Περιφέρεια Αττικής.

Πηγή: Notioanatolika.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις