Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο με θύμα τον ράπερ Mad Clip στη Βουλιαγμένη – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θύμα ενός σοβαρότατου τροχαίου στην παραλιακή, στο ύψος της Βουλιαγμένης, έπεσε τα ξημερώματα της Πέμπτης (02.09.2021) ο γνωστός ράπερ Mad Clip. Έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Το τροχαίο με θύμα τον Mad Clip έγινε στις 02:30 τα ξημερώματα όταν ο γνωστός ράπερ, υπό άγνωστες για την ώρα συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε μια κολώνα. Λίγη ώρα πριν βρισκόταν σε γάμο φίλο του. 

Το ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, σε σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα.

madclip troxaio madclip troxaio

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Porsche του Mad Clip έπεσε σε κολώνα στην άκρη του δρόμου και η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 34χρονος Mad Clip (Πίτερ Αναστασόπουλος το όνομά του) εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και χρειάστηκαν δυο ώρες προσπάθειες από τους πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

https://youtu.be/O6dbji49gcM

Η κολώνα πάνω στην οποία έπεσε το αυτοκίνητο του Mad Clip κόπηκε, κάτι που επίσης δείχνει την ταχύτητα με την οποία κινούνταν ο 34χρονος ράπερ. 

Τα σημάδια από τα ελαστικά στο δρόμο δείχνουν επίσης την απέλπιδα προσπάθεια του 34χρονου να σταματήσει την πορεία του αυτοκινήτου του. 

madclip porsche

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει ότι ο 34χρονος ράπερ ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Για να τον απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα στην οποία μετατράπηκε το αυτοκίνητό του χρειάστηκαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Ο Mad Clip μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ισχυρά μελτέμια 15ετίας σάρωσαν τη χώρα: Ριπές ανέμου έως και 150 χλμ/ώρα σε Κρήτη, Αττική και Εύβοια
Το meteo επισημαίνει ότι η ενίσχυση των ανέμων με την άνοδο της θερμοκρασίας, αυξάνουν την εξάτμιση της υγρασίας από το έδαφος και δημιουργώντας δυσκολότερες συνθήκες στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Το «ελληνικό FBI» ψάχνει τις απαντήσεις για τη μοιραία πτώση με τους δυο νεκρούς
Στο πλαίσιο της προανάκρισης πραγματοποιούνται όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες, ενώ ο χώρος του δυστυχήματος έχει αποκλειστεί και παραμένει υπό φύλαξη από αστυνομικές δυνάμεις
Πτώση ελικοπτέρου στην Ψάθα 9