Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη με κάλεσε σε φαγητό και μου αγόρασε λαχεία»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη με κάλεσε σε φαγητό και μου αγόρασε λαχεία»

Προσπάθεια προσέγγισης του από την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Έγινε τον Οκτώβριο του 2021, όπως είπε στο δικαστήριο.

Κατά τη διάρκεια υποβολής ερωτήσεων από την συνήγορο υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, σχετικά με την αξιοπιστία και την αμεροληψία του, ο Σπύρος Μπιμπίλας εκνευρισμένος, απευθύνθηκε προς τη δικηγόρο λέγοντας: «Να σας δείξω το αμερόληπτο που μου κάνατε το τραπέζι για συγκεκριμένο λόγο; Για ποιο λόγο μου το κάνατε;».

Η κυρία Πακιρτζίδου του απάντησε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης δε του ζήτησε απολύτως τίποτα και πρόσθεσε πως απλώς του είπε ότι δεν θεωρεί σωστό να βγαίνουν στην τηλεόραση οι ηθοποιοί και να κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Μου παρήγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα» είπε ο κύριος Μπιμπίλας, βγάζοντας από την τσέπη του τα λαχεία και πετώντας τα προς τη δικηγόρο.

Το δικαστήριο διέκοψε και πάλι τη συνεδρίαση του προκειμένου να πέσουν οι τόνοι με την πρόεδρο πριν τη διακοπή να σημειώνει: «Δε μας ενδιαφέρει όλο αυτό, γίνεται επειδή είναι οι δημοσιογράφοι εδώ».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις