Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

«Στάμπαρέ το, κέρδισέ το!»: Ο διαγωνισμός του Lidl Plus που σας οδηγεί σε… μεγάλα δώρα

«Στάμπαρέ το, κέρδισέ το!»: Ο διαγωνισμός του Lidl Plus που σας οδηγεί σε… μεγάλα δώρα

Κάποτε, οι μόνες στάμπες που ξέραμε ήταν αυτές που μας έβαζαν στα κλαμπ ή στις χοροεσπερίδες που κάναμε στο σχολείο. Ή εκείνες στα σχολικά τετράδια με τους αγαπημένους μας ήρωες. Μετά, ήταν και οι στάμπες στα μπλουζάκια.

Αλλά ήρθε ο καιρός να ξεχάσουμε όσα ξέραμε ακόμη και για τις στάμπες!

Ποτέ, μέχρι σήμερα, δεν γνωρίζαμε μια στάμπα που θα μπορούσε να μας δώσει ένα αυτοκίνητο. Ή ένα laptop. Ή tablet. Ή smartphone. Ή ηλεκτρικά πατίνια, SUP, ψησταριές, σκούπες ρομπότ.

Καιρός να γνωρίσουμε. Και να κερδίσουμε. Πολλά να κερδίσουμε…

Διαγωνισμοί υπάρχουν πολλοί και… παντού. Αλλά διαγωνισμός που να δίνει τέτοια δώρα, δεν υπάρχει.  

Είναι ο διαγωνισμός στον οποίο μπορεί να συμμετάσχει, έως και την Κυριακή 25 Ιουλίου, όποιος είναι χρήστης του Lidl Plus, του app της Lidl Ελλάς που έχει έρθει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Και να μοιράσει δώρα.

Όσοι, λοιπόν, χρησιμοποιούν το app, μαζεύουν τις «Στάμπες Lidl Plus» και μπορούν να διεκδικήσουν από ένα αυτοκίνητο Mini Countryman, μέχρι tablet, laptop, κινητά και πολλά άλλα μοναδικά δώρα!

Οι «Στάμπες Lidl Plus» μας… «συστήθηκαν», μέσα από το πολυβραβευμένο Lidl Plus πριν από μερικές μέρες και για την «πρεμιέρα» τους φέρνουν μαζί τους έναν super διαγωνισμό. Θα διαρκέσει έως σχεδόν το τέλος Ιουλίου και υπόσχεται δώρα που θα σας κάνουν το καλοκαίρι πολύ καλύτερο!

Στάμπα και… φύγατε για διαγωνισμό

Πως λέμε «γκολ και φύγαμε για τελικό» (επίκαιρο και λόγω Euro…); Εδώ είναι «σκανάρουμε» και φεύγουμε για διαγωνισμό. Εύκολα, απλά.

Ο πελάτης της Lidl Ελλάς θα πρέπει να σκανάρει την κάρτα Lidl Plus στο ταμείο και με αγορές από 5€ και πάνω θα κερδίζει μια στάμπα. Βάσει νομοθεσίας, εξαιρούνται συγκεκριμένα προϊόντα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με κάθε 5 στάμπες, κερδίζετε μια συμμετοχή στην κλήρωση που θα γίνει αφού ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός.

Πλαφόν στις συμμετοχές δεν υπάρχει. Όσες περισσότερες στάμπες, τόσες περισσότερες συμμετοχές.

Κι αν αναρωτιέστε τι μπορεί να κερδίσετε, μια ματιά σε όσα ακολουθούν θα σας πείσει γιατί μιλάμε για έναν super διαγωνισμό! 

  • 1 αυτοκίνητο Mini One Countryman Spice
  • 3 laptops Dell Inspiron 14 5406 2in1
  • 3 iPad Pro 2nd Gen 256GB 4G 11″
  • 3 smartphones Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB 5G
  • 10 φουσκωτές σανίδες θαλάσσης SUP Mistral
  • 10 ψησταριές υγραερίου Tepro
  • 10 ηλεκτρικά πατίνια Doc Green
  • 10 σκούπες ρομπότ Silvercrest

Όλα στον διαγωνισμό γίνονται εύκολα και ηλεκτρονικά. Οι συμμετοχές δηλώνονται μέσω του app και η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις στάμπες που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Lidl Plus ανταμείβει σε εβδομαδιαία βάση τους κατόχους του, ανεξαρτήτως ποσού αγορών, με ελκυστικές εκπτώσεις σε προϊόντα ευρείας αποδοχής και όχι με ένα σύστημα συλλογής πόντων, ενώ παράλληλα προσφέρει επιπλέον ευκαιρίες μέσω της διασκεδαστικής λειτουργίας «Ξύνεις Κερδίζεις».

Δεν είναι μόνο… «Στάμπες»

Η Lidl Ελλάς επενδύει πολλά στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Γι’ αυτό και η εφαρμογή Lidl Plus δεν μένει… στάσιμη. Πέρα από τον μεγάλο διαγωνισμό του καλοκαιριού, η εφαρμογή ανανεώνεται συνεχώς, με νέες λειτουργίες, περιεχόμενο, δυνατότητες συμμετοχής σε έρευνες καθώς και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον, ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Για παράδειγμα, μια από τις υπηρεσίες που έχουν προστεθεί είναι αυτή μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να βλέπουν το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, καθώς και τις ώρες και ημέρες που έχει λιγότερο κόσμο στο κατάστημα της επιλογής τους, ώστε να κάνουν τις αγορές τους με μεγαλύτερη άνεση.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store / Google Play, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και αποκτήστε πρόσβαση σε ελκυστικές προσφορές και προνόμια αλλά και φυσικά πάρτε μέρος στον μοναδικό διαγωνισμό!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις