Ελλάδα

Στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ

Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα (08.11.2016) όσους χρησιμοποιούν τον ΗΣΑΠ για τις καθημερινές μετακινήσεις τους. Οι εργαζόμενοι προχωρούν σε πεντάωρη στάση εργασίας.

Από τις 11:00 έως τις 16:00 το σωματείο Εργαζομένων Ηλεκτροδηγών του ΗΣΑΠ (Γραμμή 1) αποφάσισε να τραβήξει χειρόφρενο στους συρμούς. Η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, σε ανακοίνωσή της, υποστηρίζει ότι η στάση πραγματοποιείται παρά την έμπρακτη διάθεση της εταιρείας για συνεργασία με τα 8 σωματεία των εργαζομένων, σημειώνοντας μάλιστα πως “δεν κατανοεί τη μεμονωμένη απόφαση ενός ολιγομελούς σωματείου, να πραγματοποιήσει την απεργία”.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι “παρά το γεγονός ότι καταρτίστηκε χρονοδιάγραμμα αντιμετώπισης συσσωρευμένων χρόνιων προβλημάτων, οι εργαζόμενοι ηλεκτροδηγοί προχωρούν αναίτια σε στάση εργασίας, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απόπειρα ληστείας και επίθεση με καλάσνικοφ στην Αιτωλοακαρνανία - «Απείλησαν τη μητέρα μου “αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω”»
Τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι σε οικογένεια, χτύπησαν τον πατέρα, απείλησαν και προσπάθησαν να δέσουν τη μητέρα και πυροβόλησαν με όπλο τον γιο
Αιτωλοακαρνανία
Συνελήφθη οικιακή βοηθός στη Χίο για σωματική βλάβη σε βάρος ηλικιωμένου - Τον χτύπησε στο κεφάλι και τον έδεσε στο κρεβάτι
Το περιστατικό αποδείχτηκε με βίντεο που κατέθεσε η κόρη του θύματος στην Αστυνομία, το οποίο τραβήχτηκε από κάμερα που είχε τοποθετήσει στο σπίτι όπου έμενε ο πατέρας της και η μητέρα της με την οικιακή βοηθό
Μοτοσικλέτα της Ελληνικής Αστυνομίας