Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΣΤΑΣΥ: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον ΗΣΑΠ – Κανονικά τα δρομολόγια Πειραιάς-Κηφισιά

ΣΤΑΣΥ: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον ΗΣΑΠ - Κανονικά τα δρομολόγια Πειραιάς-Κηφισιά
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια της Γραμμής 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ) με τους συρμούς να κινούνται χωρίς προβλήματα από τον Πειραιά μέχρι την Κηφισιά, καθώς ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες εκχιονισμού από τον σταθμό «Ειρήνη» και μετά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τη ΣΤΑΣΥ, «αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δίκτυο της Γραμμής 1 του Μετρό [πρώην ΗΣΑΠ] και η κίνηση των συρμών διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρη τη Γραμμή Πειραιάς- Κηφισιά και αντίστροφα». Αυτό σημαίνει πως σταματά η λειτουργία της προσωρινής λεωφορειακής γραμμής Χ7 από τον σταθμό «Ειρήνη» μέχρι αυτόν της Κηφισιάς.

Ακόμη, σημειώνεται πως κανονικά λειτουργούν και οι Γραμμές 2 και 3 του Μετρό αλλά στο τμήμα από «Δουκίσσης Πλακεντίας» μέχρι «Αεροδρόμιο» οι συρμοί δεν πραγματοποιούν στάση στον σταθμό «Παλλήνη».

Τι ισχύει για το ΤΡΑΜ

Στο δίκτυο του ΤΡΑΜ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 7 Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος. Στη γραμμή 6 Σύνταγμα – Πικροδάφνη τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.

Τι ισχύει για λεωφορεία και τρόλεϊ

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, κινούνται 155 γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ σε όλη την Αττική και σταδιακά αποκαθίσταται η κυκλοφορία σε όλο το δίκτυο καθώς τα οχήματα πραγματοποιούν τα δρομολόγιά τους είτε πλήρως είτε μερικώς, ανάλογα με την κατάσταση των δρόμων μετά την επέλαση του χιονιά.

Προβλήματα, λόγω παγετού και ολισθηρότητας του οδοστρώματος, εντοπίζονται κυρίως σε δρομολόγια στις περιοχές Ανατολικής Αττικής, Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Φυλής και Θρακομακεδόνων

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις