Ελλάδα

Στάθης Αγγελόπουλος: «Κόλλησε» κορονοϊό, νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ, αλλά δεν θέλει να εμβολιαστεί

Ο γνωστός τραγουδιστής, Στάθης Αγγελόπουλος, φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 14.09.2021, στην τηλεοπτική εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό, καθώς όπως είπε νοσηλεύτηκε για 13 ημέρες στην εντατική, ξεκαθαρίζοντας όμως πως ακόμα και τώρα δε θέλει να κάνει το εμβόλιο.

«Φοβήθηκα τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα πεθάνω. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Το οξύμετρο δεν είχε καμία σταθερότητα και νόμιζα ότι είναι χαλασμένο και πήρα άλλο. Μετά, πήρα την απόφαση να πάω στο νοσοκομείο. Έκατσα στο δωμάτιο μία ημέρα και μετά με έβαλαν στην εντατική γιατί έβλεπαν ότι δε μπορώ να αναπνεύσω. Έκατσα στην εντατική 13 ημέρες. Ήμουν οριακώς για διασωλήνωση. Είπα όχι, αρνήθηκα. Αν έβλεπαν τα πράγματα οι γιατροί σκούρα, δεν θα με ρωτούσαν. Δε μπορώ να τραγουδήσω, όπως τραγουδούσα» ανέφερε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

«Δεν είμαι ούτε αντιεμβολιαστής, απλά δεν έχω πειστεί για το εμβόλιο ότι μπορεί να με προστατεύσει όπως λένε οι επιστήμονες. Δεν είπα εγώ ότι δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο, όμως δεν με έχει πείσει –ούτε την οικογένειά μου- ότι θα νιώσω κάποια προστασία» είπε σε άλλο σημείο της κουβέντας του με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε όλα όσα είπε ο Στάθης Αγγελόπουλος

Πηγή: Tlive.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία Byron: Εικόνες απόλυτης καταστροφής μετά την υπερχείλιση του ποταμού Ενιπέα
Η κυκλοφορία στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου έχει διακοπεί ενώ, έχει διακοπεί και η σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών - Θεσσαλονίκης επειδή οι σιδηροδρομικές γραμμές έχουν καλυφθεί από νερά
Ο φουσκωμένος ποταμός Ενιπέας
Πλήθος φοιτητών και μαθητών στην πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στο κέντρο της Αθήνας - «Δεν σε ξεχνάμε», το σύνθημά τους
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή της πορείας - Έκλεισε ο Εθνικός Κήπος - Έκλεισαν και οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο»
Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος
Ανανεώθηκε πριν 34 λεπτά
9
Η Hellenic Train διακόπτει τα δρομολόγια μεταξύ Λάρισας και Λειανοκλαδίου λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα
Η εταιρεία ανακοίνωσε την αναστολή των δρομολογίων εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που προκάλεσαν ζημιές στην υποδομή – Δύο αμαξοστοιχίες InterCity με πάνω από 600 επιβάτες ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με λεωφορεία
Αμαξοστοιχία της Hellenic Train