Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε σαν κύριος από το σπίτι του – Πάει να παραδοθεί

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε σαν κύριος από το σπίτι του – Πάει να παραδοθεί

Μερικές ώρες αφού έγινε γνωστό ότι η αστυνομία ψάχνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου, εκείνος όχι μόνο ήταν σπίτι του, αλλά λίγο μετά τις 14:30 βγήκε, πήρε το αυτοκίνητό του κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση…

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος όχι μόνο πάει να παραδοθεί, αλλά το αυτοκίνητό του, με το οποίο έφυγε από το σπίτι του, ακολουθεί περιπολικό. Ωστόσο, από το σπίτι του βγήκε μόνος και χωρίς χειροπέδες, άρα δεν έχει γίνει σύλληψη για την ώρα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος “αναζητείται” από την Αστυνομία ύστερα από την καταγγελία που έκανε χθες (21.12.2021) μια 23χρονη γυναίκα, με την οποία ο παρουσιαστής είχε σχέση όταν εκείνη ήταν 18 ετών και η οποία είδε ότι εκείνος είχε ανεβάσει σε πορνογραφικά sites φωτογραφίες και βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές! 

 

Τις εξελίξεις είχε προαναγγείλει νωρίτερα ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη γυναίκα που έχει κάνει τη δεύτερη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τόνισε πως είχε γίνει μήνυσε σε βάρος του παρουσιαστεί και επί της ουσίας η σύλληψή του ήταν ζήτημα χρόνου. 

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις