Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφός του σπάει τη σιωπή της – «Με βιντεοσκοπούσε από την αρχή της σχέσης μας»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφός του σπάει τη σιωπή της – «Με βιντεοσκοπούσε από την αρχή της σχέσης μας»

Από το πρώτο κιόλας 20ήμερο της σχέσης τους, που κράτησε για δύο ολόκληρα χρόνια, βιντεοσκοπούσε την κοπέλα του η οποία αργότερα, θα ανακάλυπτε ότι οι προσωπικές στιγμές της έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Κατά την ίδια, ο άνθρωπος που διέρρευσε τις φωτογραφίες και τα βίντεο, δεν είναι άλλος από τον πρώτην σύντροφό της και γνωστό στο Πανελλήνιο μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλο. Αποκάλυψε ακόμα ότι σκέφτηκε να βάλει τέλος στην ζωή της. 

Μιλώντας στην εκπομπή TLIVE, η κοπέλα αποκάλυψε:

«Από τις πρώτες μας συνευρέσεις, ήθελε να βιντεοσκοπούμε. Εγώ, σε πιο μικρή ηλικία, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλώς έκανα ό,τι μου έλεγε. Είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομο λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του».

Σε ερώτηση για το πότε άρχισαν να δημοσιοποιούνται οι προσωπικές στιγμές τους, η κοπέλα απαντάει:

«Από το πρώτο κιόλας 20ήμερο. Με είδε μια γνωστή μου, με αναγνώρισε και επειδή της είχα αναφέρει ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο κατάλαβε ότι είμαι εγώ. Μου τα έστειλε, μπήκα να τα δω και από ένα βίντεο μετά ψάχνοντας το όνομα χρήστη, είδα ότι είχε σε 3 διαφορετικά site προφίλ. Δηλαδή υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες».

Click4More: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αποκλειστικά στο newsit.gr ο συνεργάτης της τραγουδίστριας που τον καταγγέλλει – Έτσι έγιναν όλα

Μάλιστα, μιλώντας για τον τηλεοπτικό χαμό που έχει προκληθεί από χθες που αποκαλύφθηκε η υπόθεση, αλλά και για την «συγνώμη» του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η κοπέλα είπε:

«Επειδή είδαν σήμερα ότι βγήκε και είπε ότι ήταν μία στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για  καιρό. Είχε 8 χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες και ανάμεσά τους και 3 δικά μου βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες».

Η κοπέλα διευκρινίζει ότι κατάλαβε τι συνέβαινε, μετά τον χωρισμό τους.

«Αυτό έγινε αφού είχαμε χωρίσει. Κινήθηκα αμέσως νομικά… Δυστυχώς μέχρι σήμερα γίνονται κοινοποιήσεις και από άλλα άτομα ξανά και ξανά».

Σύμφωνα με την ίδια, τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» δεν ήξεραν τίποτα από όλα τα παραπάνω. «Και ο ίδιος μου έλεγε ότι δεν ήξεραν κάτι».

Η κοπέλα καταγγέλλει, ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσπαθούσε να την πείσει να αποσύρει τη μήνυση. «Μου είπε να αποσύρω τη μήνυση για να του δείξω ότι τον αγαπώ. Αισθάνομαι άσχημα γιατί είχα κάποια αισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα για αυτό που συμβαίνει τώρα».

Η κοπέλα συμπληρώνει ότι κάποια στιγμή, σκέφτηκε ακόμα και να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις