Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στον εισαγγελέα από την πίσω πόρτα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στον εισαγγελέα από την πίσω πόρτα

Υπό άκρα μυστικότητα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Λίγο πριν τις 13:00 ο πρώην παρουσιαστής πέρασε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μεταφέρθηκε από αστυνομικούς στον εισαγγελέα για να απολογηθεί. Τον έβαλαν από την… πίσω πόρτα ώστε ο παρουσιαστής να μην έρθει ξανά “αντιμέτωπος” με τους δημοσιογράφους και τις κάμερες. Αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.  

Ο παρουσιαστής παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη μετά τη νέα καταγγελία από πρώην σύντροφό του πως είχε ανεβάσει βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές σε sites ερωτικού περιεχομένου. 

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται φέρεται να παραδέχτηκε ότι είχε δημιουργήσει κανάλι στο ίντερνετ το 2019 και είχε ανεβάσει το συγκεκριμένο βίντεο, αλλά ισχυρίστηκε πως «λίγες μέρες αργότερα το κατέβασα. Για το ότι υπάρχει ακόμα αναρτημένο, δεν έχω ευθύνη εγώ. Δεν προέρχεται από εμένα. Προφανώς, κάποιος άλλος έχει κάνει την αναπαραγωγή». 

Όλα αυτά ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες και τρίτη γυναίκα θα απευθυνθεί στις αρχές για να καταγγείλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πως ανέβαζε “ροζ” βίντεο με την ίδια και χωρίς τη συγκατάθεσή της στο internet. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις