Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τον ψάχνει παντού η αστυνομία για να τον συλλάβει

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θέμα ωρών θεωρείται ο εντοπισμός και η σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την καταγγελία και δεύτερης γυναίκας πως ανέβασε, εν αγνοία της, βίντεο από προσωπικές τους στιγμές σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου. Ο παρουσιαστής αναζητείται για σύλληψη στο πλαίσιο το αυτοφώρου. 

Την… αναζήτηση με ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε ουσιαστικά προαναγγείλει νωρίτερα ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί την 23χρονη γυναίκα που κατέθεσε χθες (21.12.2021) μήνυση σε βάρος του παρουσιαστή, όταν κατάβαλε ότι εκείνος είχε ανεβάσει βίντεο και φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές σε sites. 

Αμέσως μόλις κατατέθηκε η μήνυση από τη νεαρή γυναίκα, η αστυνομία σε συνεργασία με τον εισαγγελέα ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την έκδοση εντάλματος σύλληψης και στη συνέχεια ξεκίνησε η αναζήτηση του παρουσιαστή προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι νωρίτερα το πρωί, είδαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να μπαίνει στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη. 

Κάνοντας λόγο για συνολικά εννέα βίντεο από πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, οι προσωπικές στιγμές των οποίων έχουν “κρεμαστεί” στα μανταλάκια των site ερωτικού περιεχομένου από τον παρουσιαστή, ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ ότι η πελάτης του είναι σήμερα 23 ετών. Είναι κόρη οικογενειακών φίλων του Παναγιωτόπουλου και όταν είχαν σχέση ήταν 18 ετών. 

 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο»: Χορηγούσε χριστουγεννιάτικες γιορτές συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ – Ο αστυνομικός από τη Μύκονο που «σφύριζε» για ελέγχους
Στο μικροσκόπιο κρατικοί υπάλληλοι - Ο Γιαννακόπουλος έδινε 300 ευρώ τον μήνα σε αστυνομικό για να τον ενημερώνει για ελέγχους - Τα «δώρα» Yves Saint Laurent στην επιθεώρηση εργασίας για 10 υπαλλήλους
EUROKINISSI
23
Χρήστος Χαρίτος: Ο πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου εξομολογείται – «Όνειρό μου από παιδί»
«Η δουλειά του πιλότου ενός μαχητικού με αποστολή την αεροπορική επίδειξη είναι μια δουλειά όπου το περιθώριο λάθους είναι πρακτικά μηδενικό» λέει ο επισμηναγός Χαρίτος
Ο επισμηναγός Χρήστος Χαρίτος, πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2026