Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Σταύρος Δογιάκης: Αναγνωρίστηκε από συγγενή του – Εδώ βρέθηκε νεκρός

Σταύρος Δογιάκης: Αναγνωρίστηκε από συγγενή του – Εδώ βρέθηκε νεκρός

Η σορός του Σταύρου Δογιάκη αναγνωρίστηκε από συγγενή του, λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της σορού του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Κυνηγού στην Αγία Παρασκευή.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας “Κρητικός”, στην Κάντζα, βρέθηκε στο έδαφος, μπρούμητα, έξω από το αυτοκίνητο του, πυροβολημένος στο κεφάλι και μέσα στο αυτοκίνητο του ένα όπλο, με το οποίο εκτιμάται ότι έβαλε τέλος στη ζωή του. Αν και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, στο σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο κορμί του επιχειρηματία έσπευσαν και άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να εξετάσουν κι αυτοί τις συνθήκες του θανάτου του Σταύρου Δογιάκη. 

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο, όπου βρέθηκε η σορός του

 

Το σημείωμα πριν από την εξαφάνιση

Ο Σταύρος Δογιάκης έδωσε για τελευταία φορά το στίγμα του χθες, Δευτέρα (21.06.2021), όταν -σύμφωνα με πληροφορίες- τηλεφώνησε σε συνεργάτη του κι έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, άφησε σημείωμα στο οποίο δηλώνει στην οικογένειά του τους λόγους για τους οποίους εξαφανίζεται και καθιστούσε τον αδερφό του κληρονόμο του. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, σύμφωνα με όσα ανέφερε το “Χαμόγελο του Παιδιού” που προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του, ο Σταύρος Δογιάκης έφυγε με το αυτοκίνητο του μάρκας Smart, χρώματος ασημί και με αριθμό πινακίδας ΖΧΑ – 8898.

Ποιος ήταν ο Σταύρος Δογιάκης

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν 53 ετών, λάτρης του ποδοσφαίρου, water sports και της καλής ζωής. Στην ταβέρνα του συχνάζουν άνθρωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου. Ο ίδιος είχε πολλούς διάσημους φίλους και έκανε παρέα με το σχεδιαστικό δίδυμο των Dsquared.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις