Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Σταύρος Δογιάκης: Οι δυο σφαίρες που έγραψαν το τραγικό τέλος στη ζωή του

Σταύρος Δογιάκης: Οι δυο σφαίρες που έγραψαν το τραγικό τέλος στη ζωή του

Μια σφαίρα στο στήθος και άλλη μια στο κεφάλι. Η ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του γνωστού επιχειρηματία και εκ των ιδιοκτητών της ταβέρνας «Κρητικός», του Σταύρου Δογιάκη αναμένεται μέσα στην ημέρα.

Η είδηση πως ο Σταύρος Δογιάκης, ο άνθρωπος που μαζί με τον αδερφό του είχαν συνδέση το όνομά τους με την ταβέρνα «Κρητικός» στην Κάντζα έγινε γνωστή το μεσημέρι της Τρίτης (22.06.2021) όταν εκδόθηκε Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. Λίγες ώρες μετά γράφηκε ο τραγικός επίλογος, όταν ο 53χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός.

Σε περιοχή ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και τα Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης βρέθηκε νεκρός. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έφερε μια σφαίρα στο στήθος και μια στο κεφάλι. Όλα δείχνουν αυτοκτονία και η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται μέσα στην ημέρα.

Κανείς δεν ξέρει τι ήταν εκείνο που ώθησε τον 53χρονο επιχειρηματία στην αυτοχειρία.

Πριν από λίγο καιρό είχε μεταβιβάσει το μερίδιό του στην ταβέρνα «Κρητικός» στον αδερφό του και τα χρήματα που είχε πάρει ετοιμαζόταν να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα.

Πριν εξαφανιστεί, είχε αφήσει ένα σημείωμα στον αδερφό του, με το οποίο τον καθιστούσε κληρονόμο του.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ για τις τελευταίες του κινήσεις, πριν πάρει το ασημί smart του και ανέβει στο βουνό για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις