Ελλάδα

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Με ένα μεγάλο beach party πέφτει αυλαία στην 3ημερη γιορτή για την ανταλλαγή όρκων

Με ένα μεγάλο beach party σήμερα Σάββατο (31.8.2024) στον Πλατανιά Χανίων έπεσε η αυλαία στην τριήμερη γιορτή για την ανταλλαγή όρκων του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ υποδέχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτουτους 130 καλεσμένους του σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων για γεύμα και πάρτι στην πανέμορφη παραλία της Αγίας Μαρίνας με θέα τη νησίδα Θοδωρού στον κόλπο των Χανίων.

Από νωρίς τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν αυξημένα, ενώ περιπολικό απαγόρευε σε εκπροσώπους των ΜΜΕ και σε άτομα εκτός λίστας να πλησιάσουν.

Σημειώνεται πως το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ ανανέωσαν τους όρκους τους, μιας και έχουν παντρευτεί εδώ και καιρό, και αντάλλαξαν λόγια αιώνιας αγάπης στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης. 

Καλεσμένοι στην ανανέωση των όρκων βρίσκονταν 130 άτομα, οι οποίοι δοκίμασαν μερικές τοπικές λιχουδιές και αναχώρησαν για το μεγάλο γλέντι που θα ακολουθούσε σε βίλα στη Σούδα, μια πολυτελή βίλα με πισίνα 140 τετραγωνικών.

orkoi

Σημειώνεται πως Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ του έχουν παντρευτεί από το 2023 αλλά δεν κατάφεραν να γιορτάσουν το γεγονός, λόγω εκτεταμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νταλίκα χωρίς εισιτήριο μπλόκαρε την αναχώρηση πλοίου από την Ηγουμενίτσα για την Κέρκυρα
Το πλήρωμα ζήτησε από τον οδηγό της νταλίκας να βγει ώστε να συνεχιστεί η φόρτωση των υπόλοιπων οχημάτων που είχαν εισιτήριο, όμως εκείνος αρνήθηκε, ισχυριζόμενος λόγους υγείας
Το πλοίο Αλκίνοος
Αύριο Παρασκευή η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία - Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
«Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος για τα Πειραματικά, τα Πρότυπα και τα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία ήταν περισσότερες από κάθε φορά, καθώς άγγιξαν τις 25.000», τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη
Σχολική αίθουσα