Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Το μοναστήρι της Εύβοιας στο οποίο βαπτίστηκε

Στέφανος Κασσελάκης: Το μοναστήρι της Εύβοιας στο οποίο βαπτίστηκε
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο της ημέρας και μετά την ανάδειξή του σε νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, οι πληροφορίες για εκείνον βλέπουν η μία μετά την άλλη το φως της δημοσιότητας.

Ένα από τα στοιχεία αυτά, είναι η σχέση του με την Εύβοια.

Το απόγευμα της Τετάρτης (21/9) ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τη Χαλκίδα και τότε έγινε γνωστό ότι στη Ριτσώνα βρίσκεται το πατρικό της μητέρας του.

Τώρα, γίνεται γνωστό από το evima, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης βαφτίστηκε στην Εύβοια στο Μοναστήρι του Όσιου Δαβίδ, το οποίο μια φορά το χρόνο εκείνος και οικογένειά του επισκέπτονται, καθώς έχουν τάμα από τότε που αντιμετώπισαν τα οικονομικά προβλήματα που τους ανάγκασαν να πουλήσουν όλη τους την περιουσία.

Η μονή του Οσίου Δαβίδ του Γέροντα, βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Καβαλάρης με υψόμετρο 930 μέτρων, στον δήμο Ελυμνίων, στην Βόρεια Εύβοια.

«Ήθελα ο Τάιλερ να δει που μεγάλωσε η μητέρα μου»

Από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη, στην Εύβοια, δεν έλειπε ο σύντροφός του Τάιλερ, τον οποίον μάλιστα, όπως τόνισε ο κύριος Κασσελάκης, έφερε στο νησί γιατί ο ίδιος επιθυμούσε να του δείξει τον τόπο καταγωγής της μητέρας του.

«Ήθελα ο Τάιλερ να δει πού μεγάλωσε η μητέρα μου, το σπίτι του παππού μου που δούλεψε στη δημόσια ΔΕΗ» είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν είχα πάει στο κτήμα εδώ και 20 χρόνια, για μένα ήταν συγκινητικό. Βρήκα την ευκαιρία και θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια», πρόσθεσε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις