Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Στείλτε με τα Everest το μήνυμά σας στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ

Στείλτε με τα Everest το μήνυμά σας στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ

Τα Everest στο πλευρό των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ. Στείλτε κι εσείς το δικό σας μήνυμα σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Τα Everest αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία ότι βρίσκονται στο πλευρό όσων βρίσκονται την «πρώτη γραμμή» της μάχης με τον κορονοϊό. Στο πλαίσιο αυτό, τα Everest στηρίζουν τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ, προσφέροντάς τους σε καθημερινή βάση, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, δωρεάν καφέ και φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι.

Την ίδια στιγμή, όμως, τα Everest ανέλαβαν πρωτοβουλία να μεταφέρουν στους ανθρώπους αυτούς την αναγνώριση αλλά και τη συμπαράσταση όλων μας.

Οι πολίτες, κάνοντας αναρτήσεις στις σελίδες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στους ήρωες της καθημερινότητάς μας, ώστε να τους εμψυχώσουμε και να τους δώσουμε περισσότερη δύναμη.

Τα μηνύματα αυτά φτάνουν στους αποδέκτες τους, μέσα από ειδικές οθόνες που έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, στα καταστήματα Everest που βρίσκονται κοντά σε νοσοκομεία.

Στείλτε κι εσείς το δικό σας μήνυμα σε όλους αυτούς που δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερό τους εαυτό. Μπείτε στη σελίδα των Everest στο Facebook ή το Instagram και γράψτε το μήνυμα που θα θέλατε να τους μεταφέρουν τα Everest με το hashtag #ειμαστεμαζισας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις