Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Στέλιος Σκλαβενίτης: Συλλυπητήρια από την εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος

Στέλιος Σκλαβενίτης

Στην περίπτωση ενός θανάτου και ιδίως ενός νέου ανθρώπου όπως ο Στέλιος Σκλαβενίτης, ανταγωνισμοί δεν χωράνε. Σκλαβενίτης και ΑΒ Βασιλόπουλος μπορεί να είναι “αντίπαλοι” στην αγορά αλλά στη δύσκολη στιγμή μετά τον απροσδόκητο θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη, υπάρχει μόνο ανθρωπιά.

Η είδηση πως ο Στέλιος Σκλαβενίτης, ένα από τα τρία αδέρφια στην ηγεσία της γνωστής αλυσίδας, έφυγε νωρίς το πρωί της Κυριακής (01.04.2018) από τη ζωή, λόγω επιπλοκών από τη γρίπη τύπου Β, σκόρπισε θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο.

Τη Δευτέρα (02.04.2018), ο Λεωνίδας Βρεττάκος, Chief Operating Officer της ΑΒ Βασιλόπουλος εξέφρασε τη θλίψη της εταιρίας και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Θα τον θυμόμαστε με γλυκύτητα

«Ο θάνατός του Στέλιου Σκλαβενίτη κάνει από σήμερα φτωχότερο τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και τον κλάδο μας.

Η είδησή της αναπάντεχης απώλειάς του, μας αφήνει βαθύτατα συγκλονισμένους. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τη γλυκύτητα του χαρακτήρα του, το ήθος και την εντιμότητα που τον χαρακτήριζαν τόσο ως επιχειρηματία όσο και ως άνθρωπο.

Διοίκηση και εργαζόμενοι της ΑΒ Βασιλόπουλος εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Στέλιος Σκλαβενίτης: Την Μ. Τετάρτη η κηδεία του

Τη Μεγάλη Τετάρτη, 4 Απριλίου στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά θα γίνει η κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη. Ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, 1η Απριλίου, εξαιτίας επιπλοκών από τη γρίπη.

Τις τελευταίες μέρες, τον ταλαιπωρούσε η γρίπη. Το βράδυ του Σαββάτου (31.03.2018) όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία. Εκεί, οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μπει στην Εντατική.

Η διάγνωση ήταν «σύνδρομο οξείας αναπνευστικής  δυσχέρειας (ARDS)  επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β». Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, η κατάσταση επιδεινώθηκε ραγδαία. Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ανέπτυξε «σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας». Στις 07:18 το πρωί της Κυριακής, πέθανε.

Το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο Υγεία

«Ο Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας  αναπνευστικής δυσχέρειας.

Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS)  επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β.

Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 π.μ. της επόμενης ημέρας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις