Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

“Στενάζουν” στους δρόμους οι οδηγοί λόγω… απεργίας

“Στενάζουν” στους δρόμους οι οδηγοί λόγω… απεργίας

Κάντε υπομονή, κίνηση είναι θα… περάσει! Η 24ωρη απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Προαστιακό προκαλεί κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αθήνας και ακόμη και η ίδια η αστυνομία συστήνει… υπομονή!

Κάθε πρωί είναι ώρα αιχμής για την κίνηση στους δρόμους, αλλά σήμερα Τετάρτη (06.07.2016) τα πράγματα είναι… χειρότερα, αφού στους οδηγούς που κυκλοφορούν έτσι κι αλλιώς αυτή την ώρα στους δρόμους του κέντρου, προστέθηκαν κι εκείνοι που καθημερινά χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά σήμερα λόγω απεργίας έπρεπε να πάρουν αυτοκίνητο.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην κάθοδο της Κηφισιάς και… ιδιαιτέρως δύσκολα σε όλους τους υπόλοιπους… “ύποπτους” δρόμους, όπου έτσι κι αλλιώς καθημερινά οι οδηγοί “πέφτουν” σε μποτιλιάρισμα!

Τρεις… απεργίες και μια στάση εργασίας

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό και τον Προαστιακό αποφάσισαν να τραβήξουν χειρόφρενο και να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία. Αντίθετα απ’ ό,τι είχε ανακοινωθεί αρχικά, οι εργαζόμενοι στο τραμ δεν θα κάνουν απεργία αλλά στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 14:00.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της εταιρείας συντήρησης της σιδηροδρομικής υποδομής ΕΕΣΣΤΥ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε