Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των τριών διαρρηκτών που «ρήμαζαν» σπίτια στο Παγκράτι

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των τριών διαρρηκτών που «ρήμαζαν» σπίτια στο Παγκράτι
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα ονόματα και φωτογραφίες των τριών, που κατηγορούνται ότι είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης που έκανε συστηματικά, κλοπές από σπίτια, κυρίως στην Περιοχή του Παγκρατίου.

Η εγκληματική οργάνωση, λειτουργούσε κάθε φορά με προσοχή και είχε άτομο και έξω από το σπίτι που έκλεβαν τα μέλη της, για να ενημερώνει.

Κλικ εδώ για να δείτε τις φωτογραφίες και τα ονόματα των τριών που συνελήφθησαν

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το άτομο αυτό για να μην κινήσει υποψίες στους περαστικούς, μιλούσε επιδεικτικά την ελληνική γλώσσα, ενώ κάποιες φορές έφερε μαζί του και σκύλο, δίνοντας την εντύπωση κατοίκου της περιοχής.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, συνελήφθησαν στις 16/11.  Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινική αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις