Site icon NewsIT

Στη δημοσιότητα ονόματα και φωτογραφίες των μελών της σπείρας που λήστευε ηλικιωμένους στην Αττική

20.09.2022 | 17:48
Στη δημοσιότητα ονόματα και φωτογραφίες των μελών της σπείρας που λήστευε ηλικιωμένους στην Αττική

Ανακοινώθηκαν από την αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των επτά συλληφθέντων ως μελών της σπείρας που «χτυπούσε» σπίτια ηλικιωμένων σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι το κύκλωμα εξαρθρώθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου.

Δώδεκα ημέρες (σ.σ. 20.09.2022) μετά, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των επτά (7) κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε συστηματικά κλοπές από σπίτια ηλικιωμένων στην Αττική.

Οι δράστες προσέγγιζαν τα θύματά τους υποδυόμενοι τους δημοτικούς υπαλλήλους και με το πρόσχημα της παροχής δωρεάν φρούτων έμπαιναν στα σπίτια και άλλα μέλη της σπείρας, τα οποία ερευνούσαν τους χώρους και άρπαζαν κοσμήματα και χρήματα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τουλάχιστον από τον μήνα Ιούνιο κατάφεραν να αποσπάσουν συνολικά πάνω από 50.000 ευρώ!

Υπενθυμίζεται ότι η δράση του κυκλώματος τερματίστηκε στις 8 του μηνός με τη σύλληψη των επτά ληστών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Δείτε τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες τους ΕΔΩ

Στο 1o βίντεο ντοκουμέντο που είχε δημοσιεύσει το newsit.gr φαίνονται οι δράστες να φτάνουν στο σπίτι που έβαλαν στόχο:

Οι κλέφτες με τα φρούτα

Στο 2ο βίντεο οι κακοποιοί μπαίνουν από την εξώπορτα, προσπαθώντας να κρύψουν τα πρόσωπά τους με ένα πεπόνι και ένα καρπούζι…

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version