Ελλάδα

Στη Βουλή η μήνυση της οικογένειας Φύτρου για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι – Μήνυση και κατά Τόσκα – Σκουρλέτη

- Κατέθεσε μήνυση κατά των υπευθύνων της τραγωδίας στο Μάτι η οικογένεια Φύτρου - Μήνυση κατά των υπουργών Τόσκα και Σκουρλέτη, η υπόθεση θα διαβιβαστεί στη Βουλή - “Υπάρχουν πολλά στοιχεία, θα υπάρξουν αποκαλύψεις” λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Φύτρου - Η οικογένεια θρηνεί τρία θύματα, χάθηκαν ο πατέρας και τα δυο παιδιά

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της έρευνας της Δικαιοσύνης για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Η οικογένεια Φύτρου που θρηνεί τρία θύματα κατέθεσε μήνυση στην οποία μεταξύ άλλων “δείχνουν” ως υπευθύνους και τους υπουργούς Νίκο Τόσκα και Πάνο Σκουρλέτη. Το γεγονός αυτό αναμένεται να στείλει την υπόθεση στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της, Βασίλη Καπερναρο, οι ευθύνες είναι εγκληματικές και τα στοιχεία αδιάσειστα για το ότι έχει τελεστεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση η με ενδεχόμενο δόλο. Σύμφωνα με τον Κ.Καπερνάρο η μήνυση της οικογενείας θα ανοίξει τον δρόμο για την διερεύνηση ευθυνών πολιτικών προσώπων από την Βουλή.

Η οικογένεια θρηνεί τον Γρηγόρη Φύτρο, ποδηλάτη της ΑΕΚ που χάθηκε στη φωτιά μαζί με τον 11χρονο γιό του Ανδρέα και την 15χρονη κόρη του Εβίτα. Η υπόθεση της μικρής Εβίτας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από μεγάλο ύψος στα βράχια της παραλίας στην προσπάθειά της να σωθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λύκος επιτέθηκε σε παρέα περιπατητών ανάμεσα σε Κρυονέρι και Βασιλικά Κτήματα Τατοΐου
Ο δήμος Αχαρνών συστήνει προσοχή στους εκδρομείς να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλείας, να μην τρέχουν σε περίπτωση συνάντησης με το ζώο αλλά να προσπαθούν να το απωθήσουν με έντονες φωνές και θόρυβο
Λύκος
Καρυστιανού για τις εκταφές των σορών των θυμάτων των Τεμπών: «Απόλυτη ύβρις, κανείς δεν θα ακουμπήσει τον τάφο των παιδιών»
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρειος Πάγος παρεμβαίνει για να "στηρίξει" ανακριτές και εισαγγελείς, που έχουν επιστρατευθεί για τη συγκάλυψη της αλήθειας για το έγκλημα των Τεμπών» γράφει η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού