Ελλάδα

Στη Βουλή δημοσιογράφοι και τεχνικοί των καναλιών

Έξω από τη Βουλή συγκεντρώθηκαν οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί των ιδιωτικών καναλιών προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το "μαύρο" σε ιδιωτικούς σταθμούς που δεν πλειοδότησαν στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι εργαζόμενοι κρέμασαν πανό στο οποίο γράφουν “καμιά θυσία στον βωμό του κέρδους” και έβαλαν “κρεμάλα” έξω από τη Βουλή συμβολικά. Σε αυτή κρέμεται ένα σακί με…2000 οικογένειες, οι εργαζόμενοι των οποίων αναμένεται να μείνουν άνεργοι από το επερχόμενο “μαύρο” στον Alpha και το Star .

Έξω από τη Βουλή βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που προληπτικά έχουν αποκλείσει την είσοδο της Βουλής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας: Εντυπωσιακές εικόνες από την επίδειξη F-16 της ομάδας «Ζευς» στη Λάρισα
Το μαχητικό αεροσκάφος πραγματοποίησε εντυπωσιακούς ελιγμούς στον ουρανό της πόλης, προσφέροντας ένα ξεχωριστό θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν στην αεροπορική βάση για τον εορτασμό
Εντυπωσιακές εικόνες από την επίδειξη F-16 της ομάδας «Ζευς»
21
Τα μηνύματα που έστελναν τα μέλη του κυκλώματος με τη φοροδιαφυγή και τους «αχυρανθρώπους» - «Κάνω έναρξη τον νέο με την πιτσαρία, κάνε πιστοποίηση της ταυτότητας»
Είχαν στήσει τέσσερα δίκτυα με επικεφαλής δικηγόρους και λογιστές και τα οποία έλεγχαν δεκάδες καταστήματα εστίασης και κέντρα διασκέδασης χρησιμοποιώντας διάφορους «αχυρανθρώπους», από σερβιτόρους, πορτιέρηδες και λαντζέρισες μέχρι και... νεκρούς
18 συλλήψεις από την ΑΑΔΕ 105