Ελλάδα

Στην εντατική 16χρονη μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών στο Βύρωνα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 16χρονο κορίτσι μετά από χρήση ναρκωτικών, καθώς νοσηλεύεται σε κώμα στην εντατική.

Το κορίτσι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, που είχε προμηθευτεί από κύκλωμα που τελικά εξάρθρωσε η αστυνομία σύμφωνα με όσα ανέφερε το OPEN.

Η συμμορία με τα ναρκωτικά τα αποθήκευε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Γλυφάδα, ενώ υπήρχε μία μονοκατοικία στην περιοχή του Βύρωνα όπου πήγαιναν όλα τα θύματα της σπείρας προκειμένου να κάνουν χρήση ναρκωτικών.

Από το συγκεκριμένο σπίτι στον Βύρωνα παρέλαβε το παιδί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Η αστυνομία έχει συλλάβει έξι άτομα ανάμεσά τους και δύο ανήλικους που συμμετείχαν στο κύκλωμα ναρκωτικών, ενώ εκτός από χασίς, φέρεται να εμπορεύονταν και σίσα- την κοκαΐνη των φτωχών, όπως είναι γνωστή στις πιάτσες των τοξικομανών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρή γυναίκα στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου – Έστρεψε το όπλο πάνω της και αυτοκτόνησε  
Η γυναίκα διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή - Συγκλονίζει η μαρτυρία του εκπαιδευτή που ήταν δίπλα της: «Έβαλε το όπλο κάτω από τον λαιμό της και αυτοκτόνησε»
Το σκοπευτήριο Μαλεβιζίου
Απέπλευσε το πλοίο «Κίσσαμος» από τη Μήλο μετά την προσάραξη: «Έγινε μπλακ άουτ και συνέχισε ακυβέρνητο» λέει επιβάτης
«Στο σημείο έφτασε το Λιμενικό, ψαράδες της περιοχής αλλά και άλλο επιβατικό πλοίο, σε περίπτωση που χρειαζόταν να γίνει επέμβαση ή βοήθεια», περιέγραψε η γυναίκα στο newsit.gr
Εικόνα μέσα από το πλοίο Κίσσαμος
Η Φυσική ανεβάζει τις Ιατρικές και τις Πολυτεχνικές σχολές - Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις των πανεπιστημίων
Στο 1ο και το 4ο επιστημονικό πεδίο θα υπάρξουν πτωτικές τάσεις, καθώς οι επιδόσεις των υποψηφίων κινήθηκαν σε γενικές γραμμές σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι.
Ανάρτηση βαθμολογιών Πανελληνίων 13
Πορτοκαλί συναγερμός για πυρκαγιές σήμερα – Αττική, Πελοπόννησος και Εύβοια στο επίκεντρο
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους
Άτομο εντοπίστηκε νεκρό σε πυρκαγιά σε μονοκατοικία στην διασταύρωση των οδών Αγίας Μαγδαληνής και Φιλικής Εταιρείας στη περιοχή της Ραφήνας. Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2026 (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Το πλοίο Κίσσαμος με 1.246 επιβάτες προσάραξε κοντά στη Μήλο μετά από μπλακ άουτ
Στο σημείο της προσάραξης έσπευσαν ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ένα αλιευτικό σκάφος, καθώς και ένα επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο, προκειμένου να συνδράμουν εφόσον απαιτούνταν
Το πλοίο Κίσσαμος
12