Ελλάδα

Στην Ιταλία ο μικρός Ανδρέας – «Χαμογελά και ελπίζει στο θαύμα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Ιταλία ταξιδεύει ο μικρός Ανδρέας από την Πάτρα. Ο 10χρονος που έχει συγκινήσει την Ελλάδα με τον αγώνα ζωής που δίνει, θα υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία στην πόλη Τρέντο.

Σύμφωνα με το thebest, ο μικρός Ανδρέας αναχωρεί την επόμενη εβδομάδα για την Ιταλία προκειμένου να υποβληθεί σε ακτινοθεραπείες με πρωτόνια. Η εξειδικευμένη αυτή θεραπεία θα γίνει στην πόλη Τρέντο και αναμένεται να διαρκέσει 2 με 3 μήνες.

Τα χρήματα που απαιτούνται για τη νοσηλεία του 10χρονου Ανδρέα συγκεντρώθηκαν από προσφορές επώνυμων και ανώνυμων που συγκινήθηκαν από τη μάχη που δίνει ο μικρός.

Click4more: Αυτή είναι η μεγαλύτερη… νίκη της ΑΕΚ! «Υποκλίθηκαν» στον μικρό Ανδρέα

Μέχρι σήμερα ο μικρός Ανδρέας έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο, καθώς και σε εξαντλητικές χημειοθεραπείες.

Την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται σε Παιδο – Ογκολογικό κέντρο του Τρέντο στην Ιταλία για να υποβληθεί σε συνεδρίες ακτινοθεραπείας με πρωτόνια.

Η νέα μάχη ζωής του μικρού Ανδρέα

Εκ μέρους της οικογένειας του μικρού Ανδρέα, η επίκουρη καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Μαριάνα Αργέντου προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook όπου αναφέρει τα εξής:

«Εκ μέρους της οικογένειας του μικρού μας ήρωα, του Αντρέα, σας μεταφέρω τα βαθιά αισθήματα ευγνωμοσύνης για την πρωτοφανή ανταπόκριση στο δημόσιο κάλεσμα για υποστήριξη του αγώνα του.

Η αλληλεγγύη που επέδειξαν οι φίλοι μας από την Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και τον απόδημο Ελληνισμό είναι πραγματικά συγκινητική και μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον.

Νιώθουμε πια ότι ο Αντρέας έχει πολλούς ανάδοχους γονείς και υποστηρίζεται από μια ευρύτερη οικογένεια σπουδαίων ανθρώπων. Τώρα πια το τέλος του άνισου αγώνα του αγαπημένου μας Αντρέα είναι ορατό.

Την ερχόμενη Πέμπτη ταξιδεύουμε για το Trento της Ιταλίας.

Με τη δική σας βοήθεια επιτεύχθηκε ο στόχος που πριν από λίγες μέρες ήταν μακρινό όνειρο.

Ο μικρός Αντρέας επιτέλους χαμογελά και ελπίζει στο θαύμα»!

Δείτε την ανάρτηση:

mikrosAndreas mikros Antreas Facebook

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Χαλάζι και μπουρίνια στις περισσότερες περιοχές της χώρας – Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αττική
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας τους 26 με 29 βαθμούς και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και το νότιο Αιγαίο τους 32 βαθμούς Κελσίου
Βροχή στην Αθήνα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Αλληλοσκοτώθηκαν μάνα και γιος» ο προκλητικός ισχυρισμός του 65χρονου Ιταλού
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες της γιαγιάς του 26χρονου και της αδερφής της 54χρονης για τον 65χρονο Ιταλό που κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύντροφο του και τον γιο της
Τα δυο θύματα της δολοφονίας στο Αίγιο