Site icon NewsIT

Στην κατάψυξη η Βόρεια Ελλάδα- Χριστούγεννα με ζέστη

21.12.2009 | 11:50
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συνθήκες παγετού ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το πρωί, στη Δυτική Μακεδονία  

πολλοί δρόμοι είναι κλειστοί λόγω χιονιού και στην Ήπειρο με -2 ξύπνησαν τα Γιάννενα.
Κλειστοί οι δρόμοι από τον Άγιο Αθανάσιο, την Άρνισσα, αλλά και την Κερασιά, προς το χιονοδρομικό κέντρο στο Καϊμάκτσαλαν.
Μόνο με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας.

Ως 13 βαθμούς σήμερα στην Αττική, μέχρι 9 στη Θεσσαλονίκη, δεν θα ανέβει πάνω από τους 10 σε Ήεπιρο και στη Μακεδονία και τη Θράκη το θερμόμετρο δεν θα περάσει τους 7 βαθμούς. Μονάχα σε Κυκλάδες και Κρήτη ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς. 

Παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων ο καιρός θα είναι ήπιος με λίγες νεφώσεις. Στη δυτική και βόρεια Ελλάδα ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Πλημμύρισαν σπίτια και αυλές στον οικισμό Λεπτής Ορεστιάδας απο υπερχείλιση παραπόταμων του ‘Εβρου.
Μιλώντας στο NewsIt.gr o δήμαρχος Ορεστιάδας Δημήτρης Μουζάς έκανε λόγο για “απίστευτη ποσότητα νερού που έπεσε μέσα σε μία ώρα”. 

Ο Σπερχειός υπερχείλισε σε διάφορα σημεία λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στη Δ. Φθιώτιδα. Προσωρινά διακόπηκε η κυκλοφορία των χοημάτων στο 6ο χλμ της επαρχιακής οδού Λαμίας- Φραντζή και στην επαρχιακή οδό Λιανοκλαδίου – Κομποτάδων.

Την ίδια ώρα σε κλοιό κακοκαιρίας με πολλά προβλήματα στις συγκοινωνίες  βρίσκονται οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης και οι ΗΠΑ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version