Ελλάδα

Στην Πάρο γευμάτισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τον Δεκαπενταύγουστο

Στην Πάρο γευμάτισε, χτες (15.08.2022) μετά τις εκδηλώσεις για την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με το parianostypos, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδευόμενη από εκπροσώπους του Τύπου, τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών,  Σ. Πέτσα, τους βουλευτές Κυκλάδω, Γ. Βρούτση, και  Ν. Συρμαλένιο, τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γ. Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο Πάρου, Μ. Κωβαίο και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων Υγείας, της Μητρόπολης Παροναξίας, της Αστυνομίας και του Λιμενικού, επισκέφθηκε ένα εστιατόριο στη Νάουσα.

Όλοι οι καλεσμένοι γευμάτισαν στο εστιατόριο, απολαμβάνοντας το θαυμάσιο περιβάλλον και τα εξαιρετικά γαστρονομικά πιάτα του εστιατορίου επιμελημένα από εξαίρετους σεφ. Το μενού περιελάμβανε καλοκαιρινή σαλάτα, Tartar λαβράκι, κανελόνι Thermidor, ροφό Fricassee ενώ το επιδόρπιο ήταν γιαούρτι και κόκκινα φρούτα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έσπασαν τζάμι για να μπουν και πήραν ό,τι βρήκαν, τα διέλυσαν όλα» λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που διέρρηξαν άγνωστοι στη Βάρη
«Ήταν τρεις, αλλά μέσα στο αυτοκίνητο ήταν πέντε άτομα. Παρακολουθούσαν τη γειτονιά, τους είχαμε πάρει χαμπάρι, μας φαίνονταν περίεργοι»
Διάρρηξη σε τριώροφο σπίτι στη Βάρη