Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

«Στο καλό!» Γιατρός ξεπροβοδίζει ασθενή με κορονοϊό από την εντατική στο Ασκληπιείο Βούλας

«Στο καλό!» Γιατρός ξεπροβοδίζει ασθενή με κορονοϊό από την εντατική στο Ασκληπιείο Βούλας

Στιγμές ελπίδας μέσα από ελληνικά νοσοκομεία με ασθενείς να βγαίνουν νικητές στην μάχη με τον κορονοϊό. Το νέο συγκινητικό βίντεο με την έξοδο ασθενούς από την εντατική στο Ασκληπιείο.

Πρώτα ήταν ο κύριος Γιώργος ο οποίος έβγαινε από την εντατική στο Θριάσιο νικητής και καταχειροκροτούμενος στην μάχη με τον κορονοϊό. Τώρα είναι ακόμα ένας αυτή την φορά στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Τις εικόνες μοιράστηκε μαζί μας ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, αναπληρωτής διοικητής στο Ασκληπιείο της Βούλας. Και δεν είναι μόνο η εικόνα του ασθενούς που βγήκε επίσης νικητής στην μάχη του κορονοϊού αλλά και της γιατρού που είχε βγει στην πόρτα της εντατικής και του φώναζε όλο χαρά: «Στο καλό!»

Click4More «Γεια σου κύριε Γιώργο!» Ασθενής με κορονοϊό βγαίνει από την ΜΕΘ στο Θριάσιο και όλοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα! (vid)

Ο κ. Βουγιουκλάκης έγραψε στην ανάρτησή του συνοδεύοντας το βίντεο της ελπίδας:

«Δεν είναι μια απλή λήψη. Είναι η απευθείας μαγνητοσκόπηση μιας νίκης της ζωής απέναντι στον θάνατο! Είναι η στιγμή ανάτασης για όλους μας! Η ώρα που ένας ακόμη συμπολίτης μας που έχει νοσήσει με κορονοϊό -ο δεύτερος κατά σειρά- εξέρχεται από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν. “Ασκληπιείο Βούλας”.

Για μια ακόμη φορά το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό της Μ.Ε.Θ του νοσοκομείου μας, μας κάνει υπερήφανους! Και, για μια ακόμη φορά, αντλούμε δύναμη από αυτούς να συνεχίσουμε.

Σας ευχαριστώ -έναν προς έναν- για όλα! Σας ευχαριστούμε όλους σας, από καρδιάς!

Με πίστη, υπομονή και ελπίδα θα νικήσουμε!»

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις