Ελλάδα

Στο Μεταξουργείο βρέθηκε η 15χρονη Νασμιγιέ που είχε εξαφανιστεί στη Νέα Ερυθραία

«To Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται κοντά στην Νασμιγιέ Α., για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και ο,τιδήποτε άλλο χρειαστεί»

Η περιπέτεια της Νασμιγιέ Α., 15 ετών, έληξε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν, ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» τα ξημερώματα του Σαββάτου (10.05.2025). Η ανήλικη είχε εξαφανιστεί στις 7 Μαΐου από τη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Νασμιγιέ Α. από τη Νέα Ερυθραία, βρέθηκε χθες Παρασκευή, μεσημεριανές ώρες, από τις Αστυνομικές Αρχές στην περιοχή του Μεταξουργείου και είναι καλά στην υγεία της.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς ενδέχεται να συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Νασμιγιέ Α., για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και ο,τιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πορείες μνήμης στο Σύνταγμα για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου - Κλείνουν οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο»
Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει από μαθητές και φοιτητές στις 12 το μεσημέρι ενώ η 2η στις 21:00 το βράδυ - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Αλέξης Γρηγορόπουλος
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
Κατολισθήσεις στη Λ. Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα - Κλειστές 2 λωρίδες στο ύψος του Χαϊδαρίου
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ αρμόδια συνεργεία σπεύδουν στο σημείο για να απομακρύνουν τα βράχια - Κλειστή και η ιρλανδική διάβαση στη Λ. Βραυρώνας στη Νέα Πέραμο
Βράχος
Καιρός σήμερα: Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Byron κυρίως σε Μακεδονία και Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι – Σταδιακή βελτίωση
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά τους 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
καιρός