Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Στο πλευρό της μαθητικής κοινότητας εν μέσω της πανδημίας στέκεται η Τράπεζα Χανίων

Στο πλευρό της μαθητικής κοινότητας εν μέσω της πανδημίας στέκεται η Τράπεζα Χανίων
O Δήμαρχος Χανίων και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων της Τράπεζας.

Η πανδημία του COVID-19 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη δοκιμάζοντας τις αντοχές της κοινωνίας και της οικονομίας τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, δημιουργώντας νέες πολυεπίπεδες προκλήσεις.

Ανάμεσα στα μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας, που έλαβε η Ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του δεύτερου lockdοwn, είναι και η εξ αποστάσεως λειτουργία όλων των σχολείων της χώρας, γεγονός που δημιουργεί αυξημένες ανάγκες σε εξοπλισμό για τους μαθητές μας και τις οικογένειές τους.

Αποτελεί μείζονος σημασίας θέμα η αδιάλειπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής δραστηριότητας εν μέσω αυτού του δυσχερούς περιβάλλοντος και στο πλαίσιο αυτό η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανιών αποφάσισε να συνδράμει την σχετική δράση του Δήμου Χανίων, με την δωρεά ψηφιακού εξοπλισμού.

Πιο συγκεκριμένα, η Τράπεζα παρέδωσε σήμερα στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, 100 tablets τα οποία θα διατεθούν σε μαθητές, προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν απρόσκοπτα τα μαθήματά τους μέσω τηλεκπαίδευσης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων κ. Μιχάλης Μαρακάκης δήλωσε: «Η Τράπεζα μας έχει καταρτίσει και υλοποιεί για δέκα περίπου συναπτά έτη ένα δυναμικό πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, το οποίο εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες δράσεις, σύμφωνα με τις εξελισσόμενες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με το αίσθημα ευθύνης που υπαγορεύει ο ρόλος μας, ο συνεταιριστικός μας χαρακτήρας και η φιλοσοφία μας. Με κάθε ευκαιρία που μας παρουσιάζεται και στον βαθμό που μας επιτρέπουν οι δυνατότητες μας, θα στηρίζουμε έμπρακτα τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις