Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Στο σφυρί η βίλα του Μιαούλη στην Ύδρα

Στο σφυρί η βίλα του Μιαούλη στην Ύδρα

Χτίστηκε το 1808, έχει 6 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια, είναι πνιγμένη στα δέντρα και τα λουλούδια, ενώ από το μπαλκόνι της το βλέμμα ταξιδεύει στο Αιγαίο.

“Αφήστε τις αισθήσεις σας να είναι ο οδηγός σας στην περιήγησή σας σ’ αυτή την εκλεπτυσμένη ιστορική κατοικία”, μας καλεί η ιστοσελίδα του πασίγνωστου οίκου δημοπρασιών Sotheby’s. Και οι εικόνες που συνοδεύουν την αγγελία για την υπέροχη βίλα είναι εκπληκτικές.

 

Ο λόγος για το αρχοντικό του ναυάρχου Μιαούλη στην Ύδρα, που κατασκευάστηκε το 1808 σε ένα οικόπεδο χιλίων εκατό μέτρων. Το ακίνητο έχει εμβαδόν 748 μέτρα και αποτελείται από έξι κρεβατοκάμαρες και έξι μπάνια.

 

«Το ακίνητο αποτελείται από το κύριο κτίσμα και κάποια κτίρια ακόμη τα οποία είναι τοποθετημένα γύρω από μια εσωτερική πέτρινη αυλή που προσφέρει ιδιωτικότητα και υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης. Η μοναδική τοποθεσία του ακινήτου προσφέρει, από τα περισσότερα σημεία του, εκπληκτική θέα στο Αιγαίο.

 

 

 

 

Μόλις μπείτε στο αρχοντικό και στο κύριο σαλόνι, αισθάνεστε αμέσως το σταυροδρόμι των πολιτισμών και των χρωμάτων. Εδώ το παρελθόν και το παρόν ζουν μαζί και αρμονικά» αναφέρει η αγγελία.

Για τους ενδιαφερόμενους, η τιμή εκκίνησης για την αγορά του ακινήτου είναι 4.500.000 ευρώ.

Φωτό: sothebysrealty.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις