Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο Κώστας Μπακογιάννης

Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο Κώστας Μπακογιάννης
ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ

 Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έγινε δεκτός σήμερα από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών. «Είναι πάντοτε χαρά και τιμή να συναντιέμαι με τον μακαριώτατο», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για τη δύναμη και την έμπνευση που δίνει σε όλους μας. Είχαμε άλλη μια ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση σε πολλά θέματα, καθώς υπάρχει μια εξαιρετικά στενή συνεργασία. Οφείλουμε βεβαίως να την έχουμε, όχι μόνο τώρα, την περίοδο του Πάσχα, αλλά κάθε μέρα του χρόνου. Σας ευχαριστώ γι’ αυτήν τη συνεργασία, μακαριώτατε και εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!», πρόσθεσε.

Επιπλέον, σημείωσε ότι έχει μακρά γνωριμία με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, η οποία βασίζεται στη γόνιμη συνεργασία που είχε μαζί του και από το πόστο του περιφερειάρχη.

Από την πλευρά του, ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, αφού εξέφρασε τη χαρά του για τη συζήτησή τους, δήλωσε ότι «θα συνεργαστούμε σε ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης και μέσα από την κοινή εμπειρία τόσων χρόνων αναμένουμε καλά αποτελέσματα».

Τέλος, εξέφρασαν αμφότεροι την επιθυμία να οριστεί νέα συνάντηση μετά την εορτή του Πάσχα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις