Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΣΤΟΠ στην “μαύρη προπαγάνδα” για την αμυντική βιομηχανία – Ιδού οι πραγματικοί μισθοί

ΣΤΟΠ στην “μαύρη προπαγάνδα” για την αμυντική βιομηχανία – Ιδού οι πραγματικοί μισθοί

Oργιάζει η ”μαύρη προπαγάνδα”  κύκλων  που έχουν  άμεσο στόχο να επιβάλουν λύσεις που θίγουν την ίδια την ύπαρξη και την πρόταση  εξυγίανσης της εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας και ιδίως των ”Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων” ( ΕΑΣ- πρώην ΠΥΡΚΑΛ/ΕΒΟ).

Το νέο ”όπλο” που χρησιμοποιούν αυτοί οι ανώνυμοι κύκλοι της προπαγάνδας και της συκοφαντίας έχουν ως στόχο υπονομεύσουν το κύρος και την αξιοπιστία των εργαζομένων στα ΕΑΣ διαδίδοντας ψευδώς ότι είναι …υψηλόμισθοι και δήθεν…καλοπερνάνε με τους ..παχυλούς μισθούς τους! Διαδίδουν λοιπόν οι”μαύροι προπαγανδιστές” ότι η πλειονότητα των εργαζομένων των ΕΑΣ αμείβεται με …πάνω από 2.000 ή 3.000 ή και 4.000 ευρώ το μήνα!

Έξαλλοι με όλα αυτά είναι οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ που αντιμετωπίζουν διαχρονικά όχι μόνο την ασυνέπεια/ανεπάρκεια πολλών διοικήσεων και προϊσταμένων κυβερνητικών κλιμακίων που τους έφεραν σε αυτή την μοίρα, αλλά και  τα ύπουλα σχέδια κάποιων ”κύκλων” που το μόνο που θέλουν είναι ”λουκέτο” στα ΕΑΣ και > των οικοπέδων- φιλέτων της κρατικής εταιρίας.

Το OnAlert δεν μιλάει χωρίς στοιχεία για τις ύπουλες διαδόσεις : Εξασφάλισε την μισθολογική κατάσταση των εργαζόμενων στα ΕΑΣ με τον μέσο μηνιαίο μικτό μισθό που έχει ο κάθε ένας εργαζόμενος, σε κάθε εργοστάσιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε