Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Στους 87 οι νεκροί από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι – Κατέληξε άνδρας στον Ευαγγελισμό

Στους 87 οι νεκροί από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι – Κατέληξε άνδρας στον Ευαγγελισμό

– Μακραίνει η λίστα των νεκρών από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής
– Νεκρός είναι 62χρονος που ήταν διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό
– Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές στο Νεκροτομείο Αθηνών
– Αυτό που μένει είναι η ταυτοποίηση των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στην φωτιά

Ακόμα μετράμε νεκρούς από την φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική. Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας κατέληξε ένας 62χρονος, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Έτσι πλέον οι νεκροί από την φωτιά στο Μάτι φτάνουν τους 87.

Η κατάσταση των τραυματιών από την φωτιά στο Μάτι

Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση των 11 εγκαυματιών που παραμένουν στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του υπουργείου Υγείας. Συνολικά στα νοσοκομεία παραμένουν για νοσηλεία 48 ενήλικες εγκαυματίες καθώς πήραν εξιτήριο κάποιοι από αυτούς που νοσηλεύονταν σε αυτά τις τελευταίες ημέρες.

Ο αριθμός των παιδιών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Παίδων είναι σταθερός. Η κατάσταση των 4 παιδιών κρίνεται καλή και δεν αποκλείεται κάποια από αυτά να πάρουν εξιτήριο σήμερα ή τη Δευτέρα.

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη Καρακούκη

«Ολοκληρώσαμε την ιατροδικαστική έρευνα επί των σορών των θυμάτων που είχαν μεταφερθεί στο νεκροτομείο Αθηνών. Ήταν 86 νεκροί. Η ιατροδικαστική έρευνα ολοκληρώθηκε. Από εδώ και πέρα μένει το έργο της ταυτοποίησης το οποίο ολοκληρώνεται από άλλη υπηρεσία στα εγκληματολογικά εργαστήρια», δήλωσε ο Νίκος Καρακούκης.

Λίγο αργότερα, ο κ. Καρακούκης εξήγησε γιατί ο απολογισμός από τους ιατροδικαστές είναι διαφορετικός από τον τελευταίο που έδωσε (σ.σ. χθες 26.07.2018) η Πυροσβεστική. Η εξήγηση είναι απλή. Αλλά και ανατριχιαστική.

«Προφανώς η διαφορά με την Πυροσβεστική οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν τμήματα οστών τα οποία ανήκουν σε τρία άτομα», εξήγησε ο ιατροδικαστής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις