Ελλάδα

Στραγγάλισαν με γυμνά χέρια τον Μένη Κουμανταρέα – Είχε χτυπήματα στο κεφάλι και την κοιλιά – Τι αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης

- Βαριές κακώσεις στο κεφάλι και εσωτερική αιμορραγία στην κοιλιά αποκάλυψε η νεκροψία - νεκροτομή στον Μένη Κουμανταρέα
- Επιβεβαιώνεται ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του συγγραφέα και τον περίμενε στην πόρτα του διαμερίσματός του
- Μαρτυρίες ενοίκων πως υπήρξε καυγάς ανάμεσα στον θύτη και το θύμα
- Τι δήλωσε στο NewsIt ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης που έκανε τη νεκροψία
- Την Τρίτη στις 14:00 η κηδεία του στο Α' Νεκροταφείο

Κάθε λεπτομέρεια για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα σοκάρει. Ο γνωστός συγγραφέας βρέθηκε το πρωί του Σάββάτου νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη σε όσους τον είχαν «γνωρίσει» μέσα από τα βιβλία του αλλά και τους κατοίκους της Φωκίωνος Νέγρη όπου έμενε.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης έκανε τη νεκροψία για να βρει την ακριβή αιτία του θανάτου του Μένη Κουμανταρέα και μέσω των ευρημάτων του να βοηθήσει την αστυνομία να βρει τον δολοφόνο του. Ο κ. Καρακούκης έκανε τη νεκροτομή μαζί με τη Χριστίνα Τσάκωνα.

Όπως δήλωσε στο NewsIt o Νίκος Καρακούκης “βρήκαμε ότι έχει βαριές κακώσεις στο κεφάλι και την κοιλιά με εσωτερική αιμορραγία στην κοιλιά και έχει στραγγαλιστεί με τα χέρια”, είπε. Στο ερώτημα αν ο δολοφόνος στραγγάλισε τον Μένη Κουμαντερέα με γυμνά χέρια, η απάντησή του ήταν θετική.

Ακούστε τη δήλωση του κυρίου Καρακούκη στο NewsIt…

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής έρχονται να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες πως η δολοφονία του γνωστού συγγραφέα ήταν κάτι προσωπικό και πως ο δολοφόνος του, τον ήξερε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά επιβεβαιώνεται και η εκτίμηση που διατύπωσαν οι αστυνομικοί από την αρχή, πως ο δράστης περίμενε το θύμα του έξω από το σπίτι του.

Γι’ αυτό και δεν υπήρξαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του διαμερίσματος. Υπήρχαν όμως ίχνη πάλης, όπως σπασμένα γυαλιά, με τους ενοίκους της πολυκατοικίας όπου έμενε ο συγγραφέας να επιβεβαιώνουν πως υπήρξε καυγάς ανάμεσα σε θύτη και θύμα.

Όπως λένε, όμως, επειδή ο Μένης Κουμανταρέας ήταν ένας άνθρωπος που τον χαρακτηρίζουν «φασαριόζο» κανείς δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: newsroom newsit.gr
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση 10 ατόμων σε ανήλικους στον Νέο Κόσμο - «Ο 15χρονος ήταν μαχαιρωμένος σε κοιλιά και μηρό»
Το newsit.gr εξασφάλισε 2 βίντεο ντοκουμέντο πριν την επίθεση των 10 ατόμων σε 4 ανήλικους - «Δεκαπέντε χρονών, με δύο μαχαιριές και αιμορραγία, δεν ήξερε τι του συμβαίνει, ήταν σε κατάσταση σοκ» μας λέει αυτόπτης μάρτυρας
Νέος Κόσμος
22
«Όχι» στην ονοματοδοσία πάρκου σε «Γιάννης Μπουτάρης» από την Παμποντιακή Ομοσπονδία – «Οι δηλώσεις του προσέβαλλαν βαθιά την ιστορική μας μνήμη»
Οι θέσεις του πρώην δημάρχου «θίγουν ευθέως τη μνήμη ενός λαού που υπέστη διωγμούς, σφαγές και ξεριζωμό» αναφέρουν μεταξύ άλλων
Γιάννης Μπουτάρης