Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος για αεροπορικές επιδείξεις στον Φλοίσβο: «Οι ουρανοί είναι δικοί μας»

Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος για αεροπορικές επιδείξεις στον Φλοίσβο: «Οι ουρανοί είναι δικοί μας»

Σε ανάρτηση προχώρησε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος για την αεροπορική επίδειξη στον Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου. Η εντυπωσιακή εκδήλωση έγινε παρουσία πλήθους κόσμου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή του από την αεροπορική επίδειξη που διεξήχθη στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με την ευκαιρία του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έγραψε σχετικά: «Φλοίσβος ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. Παρακολούθησα με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά μοναδικό Αirshow για γιορτή Αρχαγγέλου Μιχαήλ Προστάτη της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Γέμισε ο Αττικός Ουρανός με

* RAFALE

* F-16

* M-2000

* F-4

* ΑΣΕΠΕ (σ.σ. Αεροφερόμενο Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης & Ελέγχου)

* ΔΑΙΔΑΛΟ

* SPITFIRE

* SUPER PUMA

* CL-215

* C-130

ΖΕΥΣ

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ».

https://twitter.com/ChiefHNDGS/status/1588879249691512833?s=20&t=U9j4fuLNDckO6yGJJrePdQ

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης στην επίδειξη συμμετείχαν όλοι οι τύποι των αεροσκαφών της Πολεμικής μας Αεροπορίας, οι ομάδες αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 «Ζευς», T-6A «Δαίδαλος», το επετειακό αεροσκάφος Spitfire και πολιτικά αεροσκάφη των εταιριών «Sky Express» και «Aegean Airlines».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις