Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Στρατιωτικός «πατέρας» βίαζε τον 5χρονο γιο του επί τρία χρόνια – Συμμετείχαν και τα αδέλφια του (vid)

Στρατιωτικός «πατέρας» βίαζε τον 5χρονο γιο του επί τρία χρόνια – Συμμετείχαν και τα αδέλφια του (vid)

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βίωνε ένα 5χρονο αγοράκι στα χέρια του πατέρα του και των δύο θείων του και βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο πατέρας έπαιρνε το παιδάκι από τη μητέρα, καθώς βρίσκονταν σε διάσταση, για να «περνάει χρόνο μαζί του» και μαζί με τα αδέρφια του – και οι τρεις στρατιωτικοίβίαζαν το μικρό αγοράκι. 

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 5χρονου αγοριού διαπίστωσε ότι σημάδια στο δέρμα του, αφού οι τρεις άνδρες δεν δίσταζαν να σβήνουν ακόμα και τσιγάρα πάνω στο κορμάκι του. Όταν μίλησε με τον 5χρονο -τότε- γιο της, ο τελευταίος εξομολογήθηκε τα βασανιστήρια που είχε υποστεί από τον πατέρα και τους θείους του από τον Μάρτιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2016.

Τα σημάδια από τα τσιγάρα και οι «ουρίτσες»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, όταν μια μέρα του Ιουνίου 2016 το παιδί επέστρεψε από τον πατέρα του και η μητέρα είδε στο μπράτσο του ένα στρογγυλό σημάδι, σαν να είχε σβηστεί τσιγάρο πάνω του, ενώ στον ύπνο του έβλεπε εφιάλτες και έλεγε: «Φτάνει, δεν αντέχω άλλο».

Το επόμενο πρωί, η μητέρα του είδε και στον αστράγαλο μια πληγή και όταν τον ρώτησε πώς το έπαθε, ο μικρός είπε ότι ο πατέρας του, του πέταξε τσιγάρο και ρωτώντας τον εάν του έχει κάνει κάτι άλλο, απάντησε ότι ο πατέρας του κάνει και άλλα πράγματα.

Αποτροπιασμό επίσης προκαλεί το γεγονός ότι οι τρεις στρατιωτικοί, για να ξεγελάσουν το 5χρονο αγοράκι, είχαν βαπτίσει τα γεννητικά τους όργανα «ουρίτσες». Ο 5χρονος ανέφερε ότι και ο πατέρας και οι θείοι του, ο ένας μετά τον άλλο, την ίδια ημέρα, «μου ανοίγουν το στόμα με τα δύο χέρια και εμένα με πονάει» και βάζουν, «την ουρίτσα τους στο στόμα μου». Και συνέχισε, τονίζοντας πως «εκείνοι γελάνε» και «αυτά γίνονταν αμέτρητες φορές». Ακόμη, είπε ότι κάποιος από τους θείους του «έβαλε την ουρίτσα του στο χέρι του και αλλού». 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

«Αυτό έγινε πολλές φορές, αμέτρητες»

Μάλιστα, απειλούσαν το παιδί ότι «θα σκοτώσουν τη γιαγιά και θα το δείρουν αν το πει». Ενδεικτικό της ψυχολογικής και σωματικής βίας που δέχθηκε το πεντάχρονο είναι ότι κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων με τους ψυχολόγους, έλεγε: «Έκλαιγα. Προσπαθούσα να μιλήσω αλλά μου έκλειναν το στόμα». Σε ερώτηση των ψυχολόγων πότε και οι τρεις έκαναν όλα αυτά που το παιδί περιέγραφε, η απάντηση ήταν: «Αυτό έγινε πολλές φορές, αμέτρητες». Όλοι οι ειδικοί επιστήμονες κατέληξαν ότι το παιδί μιλάει για βιωματικά γεγονότα.

Πού κατέληξε η υπόθεση

Το 2019 με βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αθηνών (Στρατοδικείου) οι τρεις στρατιωτικοί παραπέμφθηκαν να δικαστούν για σωρεία αδικημάτων, σχετιζόμενα με την γενετήσια ελευθερία και κατά συρροή βιασμούς, κ.λπ. σε βάρος ανηλίκου. Όμως, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου αναίρεσε το παραπεμπτικό βούλευμα και το ανέπεμψε για νέα κρίση αναφέρει η εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ, την οποία επικαλείται το MEGA.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις