Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Στράτος Βαλσαμίδης: Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα για το θάνατο του 34χρονου ηθοποιού

Στράτος Βαλσαμίδης

Συγκλονίζουν τα πρώτα ευρήματα για το θάνατο – μυστήριο του 34χρονου ηθοποιού.
Ο Στράτος Βαλσαμίδης βρέθηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του.
Τον είχαν μεταφέρει από άλλο σημείο.
48 ώρες πριν τον βρουν νεκρό είχε επέλθει ο θάνατός του.

Το νήμα της ζωής του 34χρονου ηθοποιού κόπηκε πρόωρα, βυθίζοντας στο πένθος τη μητέρα και την αδερφή του, που από την περασμένη Παρασκευή τον αναζητούσαν. Ο Στράτος Βαλσαμίδης βρέθηκε, υπό μυστηριώδεις συνθήκες ανήμερα της γιορτής του, νεκρός στο Παλαιό Ψυχικό, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Click4more: Συγκλονίζει η μάνα του Στράτου Βαλσαμίδη που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του!

Ο θάνατός του και κυρίως οι συνθήκες που αυτός επήλθε καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου. Τον βρήκαν νεκρό στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του κάτοικοι της περιοχής. Το αυτοκίνητο του 34χρονου ηθοποιού βρέθηκε στην οδό Λεωνίδα Δρόση 4 στο Παλαιό Ψυχικό στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων. Πολίτες που είδαν τον άτυχο νεαρό «καθισμένο» στο πίσω κάθισμα, ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές.

Ο Στράτος Βαλσαμίδης είχε εξαφανιστεί την περασμένη Παρασκευή από το Περιστέρι, με τη μητέρα και την αδερφή του να απευθύνονται στο Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη για να τον εντοπίσουν.

Το κινητό του νεαρού ηθοποιού έδωσε το τελευταίο του στίγμα το Σάββατο (7.12.2019) στο κέντρο της Αθήνας και από τότε χάθηκε κάθε του ίχνος.

Στράτος Βαλσαμίδης: Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει μέχρι στιγμής τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Στράτος Βαλσαμίδης. Με την υπόθεση μυστήριο ασχολήθηκε και αυτή την Παρασκευή η εκπομπή Φως Στο Τούνελ. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών στο σώμα του 34χρονου υπήρξαν μικροτραυματισμοί στα άνω και κάτω άκρα, που έγιναν όσο ο Στράτος Βαλσαμίδης ήταν ακόμα ζωντανός. Τα ευρήματα δείχνουν πως τον τράβηξαν από κάποιο χώρο και μετά τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε.

Click4more: Στράτος Βαλσαμίδης: Μυστήριο με τον θάνατο του ηθοποιού στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής – γιατρός  δημόσιας υγείας, Σωκράτης Τσαντίρης, είπε στο «Τούνελ» πως ο θάνατος του πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες πριν βρεθεί. Σημειώνεται πως οι κάτοικοι της περιοχής τονίζουν πως αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο νεκρός για μέρες θα το είχαν αντιληφθεί. Και αυτό προκαλεί ακόμη περισσότερα ερωτήματα.

«Περισσότερες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις», πρόσθεσε ο Σωκράτης Τσαντίρης.

Σύμφωνα με μαρτυρία στην εκπομπή από την περιοχή του Χαλανδρίου, μια γυναίκα είπε πως είδε το αυτοκίνητο του ηθοποιού έξω από το σπίτι της, λίγες μέρες πριν εντοπιστεί νεκρός. Της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι από ένα άλλο αυτοκίνητο βγήκαν δυο ύποπτα άτομα και επιβιβάστηκαν στο μαύρο Fiat Punto του Στράτου Βαλσαμίδη.

Προς το παρόν έρευνες για τον θάνατο του 34χρονου ηθοποιού διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου.

ηθοποιός

Λάθη «βλέπει» η οικογένεια

Τόσο ο Σωκράτης Τσαντίρης όσο και η Σοφία Πολυζωγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας του ηθοποιού, μίλησαν για σημαντικά λάθη των Αρχών. Όπως είπαν, δεν κλήθηκε ιατροδικαστής στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Στράτος Βαλσαμίδης, δεν προστάτευσαν τα χέρια του για να μην αλλοιωθεί τυχόν DNA και ήθελαν να τους παραδώσουν το αυτοκίνητο του χωρίς να εξεταστεί από τη Σήμανση.

«Είναι σημαντικό τώρα που είμαστε κοντά στο γεγονός να προχωρήσουν οι έρευνες για να βρούμε πληροφορίες από μάρτυρες και υλικό από κάμερες ασφαλείας», τόνισε η δικηγόρος της μητέρας και της αδελφής του Στράτου Βαλσαμίδη.

Με πληροφορίες από anikolouli.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις