Ελλάδα

Σχεδόν 40 οι παραβιάσεις από αεροσκάφη της Τουρκίας στον εθνικό εναέριο χώρο σήμερα (9/11)

Σε συνολικά 39 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου προχώρησαν σήμερα (9.11.2022) οι αεροπορικές δυνάμεις της Τουρκίας, με συνολικά 7 αεροσκάφη να λαμβάνουν μέρος στο σημερινό προκλητικό σκηνικό στους αιθέρες του Βορειανατολικού, Κεντρικού και Νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΓΕΕΘΑ, δύο ζεύγη μαχητικών αεροσκαφών της Τουρκίας προχώρησαν σε 5 παραβιάσεις του FIR Αθηνών ενώ συμμετείχαν και 2 CN-235 αλλά και 1 μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV.

paraviaseis geetha

Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από τις ελληνικές αεροπορικές δυνάμεις σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα