Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σχετικά με την έδρα του επίκουρου καθηγητή

καθηγητές

Σχετικά με παλαιότερο δημοσίευμά μας με θέμα την εκλογή επίκουρου καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο Ιστορίας της Φιλοσοφίας, και κατόπιν εξώδικης πρόσκλησης – δήλωσης που λάβαμε και σχετικού πρόσφατου ρεπορτάζ, επί του θέματος δεν υπάρχουν εξελίξεις, καθώς δεν έχει προκύψει τίποτα επιλήψιμο, τουλάχιστον για τον κο Γεράσιμο Σιάσο.

Η επιστημονική πορεία του κου Γεράσιμου Σιάσου, άλλωστε, είναι γνωστή στον πανεπιστημιακό χώρο, καθώς έχει εκλεγεί ως σήμερα ομόφωνα σε όλες τις ακαδημαϊκές βαθμίδες στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ (Λέκτορας, Επίκουρος Καθηγητής, Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής, Αναπληρωτής Καθηγητής, Καθηγητής).
Έχει λάβει Πανεπιστημιακό Τίτλο στην πρώτη σε παγκόσμια κατάταξη Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, ενώ χαίρει εκτίμησης για τα ακαδημαϊκά του προσόντα από τους συναδέλφους του στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, οι οποίοι τον εξέλεξαν τον Ιούλιο του 2019 Αναπληρωτή Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής.

Τέλος, εκτός από το θεσμικό του ρόλο στην Ιατρική Σχολή ως Αναπληρωτής Πρόεδρος, είναι και Πρόεδρος στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Αρεταίειο και Αιγηνήτειο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις